Yhdysvalloissa tonkapavut ovat olleet kiellettyjä jo vuodesta 1954 asti sekä ruoanlaitossa ja elintarvikkeissa, juuri tämän kumariini pitoisuutensa takia, mutta varsinkin ranskalaiset käyttävät sitä usein mausteena vaniljan sijasta (tai sen lisäksi) esimerkiksi suklaakonvehdeissa, Creme bryleessä, vaniljakastikkeissa ja jäätelöissä
Rakkaalla jälkiruualla monta nimeä, meneekö sinullakin joskus suloisesti sekaisin Crème Brylée, Crema Catalana, Tirinity, poltettu kerma ja lisäski vielä näiden kanssa crème caramel, paahtovanukas ja flan ja mitä muita nimiä näille nyt onkaan
creme brylee vuokia. Tervetuloa Hannan herkkublogiin. ). Jospa kertoisin jotain itsestäni. Olen tyttö joka rakastaa keittiössä puuhastelua, onpa se sitten
Crème brûlée on yksi ranskalaisten jälkiruokaklassikkojen helmistä, joka tunnetaan myös nimillä ”paahtovanukas”, “burnt cream”, “crema catalana”, tai “Trinity cream”, on kermainen vanukas jossa on rapeaksi paahdettu sokeripinta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.