¡Buenprovecho. Espanjan suurena ystävänä, maassa pari vuotta asuneena ja sen ruokakulttuuria jumaloivana mietin hetken kun hahmottelin sopivaa nimeä tälle värikkäälle ja välimerelliselle ruoalle
¡Buenprovecho. Ylistyslaulumme Espanjan mustalle possulle jatkuu. Ibericoporsaan sisäfileen mahtavan vivahteikasta, hieman pähkinäinäistä makua ei kannata lähteä peittämään yltiöpäisellä maustamisella
Buenprovecho. Täällä Espanjassa ollessa täytyy tietenkin kokeilla tehdä ruokaa paikallisista raaka-aineista, joista tällä kertaa pääosaa sai näytellä chorizo-makkara
Buenprovecho. Viiniä ja Ruokaa & Elämää on siirtynyt talvehtimaan espanjaan, aurinkorannikolle. Joululomat on nyt lusittu ja älytön syöminen pantiin kerralla kuriin ja tehtiin tavallista ruokaa
¡Buenprovecho. Aika usein perjantaisin illallispöytämme täyttyy taivaallisista tapaksista. Espanjalaisen keittiön lämpimät maut ja mahtavat raaka-aineet ovat kestosuosikki, josta ei saa tarpeekseen
Buenoprovecho. Buenprovecho. Siskoni kehui paahdettuja juureksia, joiden erityinen ystävä en ole ikinä aikaisemmin ollut, mutta täytyihin niitä kokeilla
Hoy fue buen día para preparar pan en la casa. Tutkiskelin tuossa ruokakaappeja ja löysin sieltä pari kuukautta sitten ostamani gluteenittoman jauheseoksen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.