Jokin aika sitten marketin pakastealtaasta tarttui mukaan pussillinen kuorellisia katkarapuja. Ensin harkitsin viettäväni paketin turvin "ruotsinlaivan buffassa"-tyylisiä katkarapukestejä, mutta päädyin loppuviimein kuitenkin keittelemään ravuista viikonloppulounaaksi täyteläistä katkarapukeittoa
Pengoin viime viikolla baarikaappimme alahyllyä, jonne tuppaa kertymään sekalaista romua. Samppanjapullojen joukossa on tuikkukynttilöitä, kynttilänjalkoja – ja joulusuklaata
Varoitus. tämän postauksen kuvat saattavat aiheuttaa nälkää ja himoa päästä Silvopleehen – ja äkkiä. Seuraava kohteeni taitaakin olla monille jo ennestään tuttu, nimittäin Hakaniemessä Toisella linjalla sijaitseva Satu Silvon perustama kasvisravintola Silvoplee – joka onkin äänestetty viime vuonna Helsingin parhaaksi kasvisravintolaksi – pääsee tänään esittelyvuoroon
Västerbotten-juustokakku. Västerbotten on yksi suursuosikeistani, mitä juustoihin tulee. Tämä västerbotten-juustokakun ohje löytyi Elle mat & vin -lehden numerosta nov-dec nr 8 2013
Sain kivan haasteen kertoa omista ruokakokemuksista. Taitsi (ihanasta Toinen Jalka Italiassa-blogista) oli listannut hauskasti oman top kymppinsä Rooman ruokajutuista ja paikoista, ja päätin tehdä oman listani siitä mitä mielestäni Roomassa ainakin tulisi testata ja maistaa
Moikka. Huomasin tuossa muutama viikko sitten, että täältä blogista puuttuu kokonaan nää klassikot. Mokkapalat, kahviruudut, mokkaruudut, suklaapiirakka, suklaaruudut, masaliisat
Varmaan jokunen lukija jo arvasi kuva-arvoituksestani, että laivalla oltiin. Ja ruotsiin asti mentiin ja jopa takaisinkin päästiin, hurra, hurra, hurra
Huomenta te ihanat ihmiset siellä ruudun jossain tuolla puolen. Missä ikinä istuttekin, niin kiitos taas mahtavista kommenteista ja lukijaryöpystä, joka iski viimeiseen tekstiini
Viime sunnuntaina suuntasimme herra Longfieldin kanssa pitkästä aikaa brunssille. Varatessani pöytää aiemmin kesällä HSS Boathousen Lazy Sunday -katkarapubrunssille, ei mulla ollut mitään tietoa missä päin hauskalta kuulostava Boathouse sijaitsee
Eilinen päivä meni aikalailla himaillessa, eli kotona oleskellen. Kaunis ajatus oli opiskella, mutta kun herää vasta klo 12 kieppeillä (ei hyvä), niin menee hetki ennen kuin saa pään käyntiin ja ennen kuin jaksaa keskittyä mihinkään, täytyyjärjestää viikon aikana aikaansaatu kaaos, jotta voi uudelleen sotkea paikat seuraavalla viikolla
Hertti sentään. Viikko jo siitä kun lähdin Espanjaan. No reissuhan meni nopeammin kuin nopeasti. Yhtäkkiä oli tiistai ja äiti jätti jo kyyneleet silmissä lentokentälle (ei sillä etteikö allekirjoittnautkin olisi siinä vaiheessa vetistellyt)
Marraskuu se on vasta puolivälissä, mutta meillä on menossa jo toinen joulupöytä viikon sisään. Ja siltä varalta, että se joulukauden korkannut Klaus K
Vasemmassa nurkassa seisoo tärkeän näköisenä suuri ihastukseni, Real Techniquesin Buffing brush. Kun käyttää meikkiä joka päivä ja nauttii siitä kovasti, pitää keskeisten työkalujen olla kätevästi saatavilla
Helsingissä ei liene montaa edes hiukan ravintolaelämästä kiinnostunutta, joka ei olisi jo kuullut, että Richard McCormickin ja Ville Relanderin luotsaama The Cock on avannut ovensa entisissä Kellarikrouvin tiloissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.