Pari viikkoa sitten hemmottelimme makunystyröitä Farangin karamellipossulla ja nyt vuoroon pääsi mieheni valmistama Pulled Pork, joka todisti taas kerran ylikypsän kaslerin uskomattoman mehevyyden
Voiko olla mitään parempaa. Uunissa niin pitkään kypsytettyä porsaanlihaa, että se murenee haarukalla. Tähän kelpaa hyvin porsaan halvemmat osat, kuten lapa tai kinkku
Lomaillessani lasten kanssa mummilassa tein äitini pyynnöstä grillikylkeä ja revittyäpossua. Postaukset laahaavat perässä kun on intouduttu lomailemaan
P. e. r. i. n. t. s. u. k. o. v. p. a. -. l. m. j. ä. h. b. g. y. d. N. ,. I. K. G. T. L. (. ). R. c. w. 8. –. 1. 0. 4. 2. S. J. O. f. M. A. ½. 3. D. 5. t l. d l
O. l. e. n. h. u. r. a. t. o. B. d. p. k. i. j. y. s. ä. m. v. L. c. f. w. P. U. E. D. R. K. 2. g. 9. 5. C. 1. 0. I. T. A. Ä. 8. 3. -. ö. 6. 7. S. J. ,. 4. W. F. k g. d l. t l
Tee porkkanasta tulitikkumaisen ohuita suikaleita. Niinpä päädyin vähän soveltamaan ja annoin lihan kypsyä rauhassa uunissa sillä välin kun kiehuttelin kastikkeen kasaan ja revin lihan kastikkeen joukkoon vasta myöhemmin
Nyt mieli pursuu käyttöideoita burgereista pitoihin eikä ihan tavallinen nyhtö edes houkuttele. Ehkäpä joku viikonloppu täytyy ottaa tämä asia hoitaakseen ja kypsentää pala possua ja pakastaa pienempinä annoksina jatkojalostusta varten
E. n. s. i. m. ä. e. y. h. t. ö. p. o. u. k. l. ,. a. j. d. V. r. v. T. A. P. b. q. K. c. S. g. I. f. H. C. w. &. -. 8. 0. M. 2. 1. W. B. 3. 4. L. O. (. ). 5. D. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.