Lukijanani muistat varmaan ettäolenerittäin addiktoitunut pasta carbonaran ystävä. Jumalaista herkkua on tullut syötyä niin Lontoossa, Saksassa, Saksassa Kölnissä, Espanjassa ja moneenkertaan, Kanadassa ja niin monessa muussa paikassa täällä kotimaassa kuin ulkomaillakin
Löysin tämän ohjeenYhteishyvännettisivujen kautta. En tosin toeutettanutalkuperäisenohjeen mukaan, yritelmänä aina on, ettäkuohukermaaei olisi joka ruuassa ja vaikka se varmasti hyvää olisikin, niin oli tämä kyllä näinkin vallan mainiota
Pastaruokien klassikko, Pasta Carbonara. Ei mikään diettaajan ruoka, mutta niin hyvää. Alkuperäiseen Carbonaraan eitulekermaa, mutta itse tykkään kermaisemmastaversiosta
Tällä pastalla oli joku hienompiitaliankielinen nimikin. En vaan millään muista mikä se oli. Alunperinohjeeseen kuului käyttää myös sinihomejuustoa, siihenen minä koskejoten jäi laittamatta
elikkä siis vihaista tai tulistunutta pastaa. Ja sitä se onkin, sillä tämä pasta lämmittää mukavasti, melkein kuin kokin huono päivä olisi siirtynyt lautaselle
Pasta Carbonara, erittäin hyvä ja helppo arkiruoka joka valmistuu hetkessä. Aineksiaei paljoa tähän klassikkoruokaan tarvitse, mutta maistuakseentäydelliseltäse vaatii vain sopivassa suhteessa suolaa ja pippuria
Kylmäsavustettua lohta ja tagliatellea. Se on pastaruoka ja mahtuu sarjaan helppopastaresepti. Koska tämä pastaruoka näki ensi-iltansa Saanatunturin juurella, Kilpisjärvellä
Leikkaapekoni ja palvikinkku suikaleiksi. Kuori ja hienonnavalkosipulinkynnet. Paista pekoni- ja kinkkusuikaleita paistokasarissa koko ajan sekoittaen, kunnesne ovat ruskeita ja rapeita
Pekonipastan voi tehdä myös broileripekonista. Spaghetti alla carbonara on tunnettuitalialainen. pastaruoka, joskin setehdäänoikeaoppisesti vain guancialesta (italialainen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.