Siis mikä juttu tää on josta nyt kohutaan. Ensin vihis, sitten nyhtis… nyt Härkis. What. Jos kuulut edes yhteen kasvisruokaa käsittelevään facebook ryhmään tai muuten vaan olet somessa, olet varman jo huomannut härkiskohun joka on päässyt valloilleen
Tänä vuonna joulun pyhät ajoittuvat kivasti keskelle viikkoa. Ylimääräiset vapaapäivät suovat meille mahdollisuuden kokeilla perinteisten joulun herkkujen lisäksi erilaisia joulumenuja
Modernin joulumenun jälkiruoaksi tarjoillaan rommi-omena lehikäinen ja kotitekoista vaniljajäätelöä. Sain mahdollisuuden vierailla kokkikoulu Espassa ja kokkailla mielenkiintoisen modernin joulumenun yhdessä Alex Nurmen ja Matti Lempisen kanssa
Voi että, nää on niitä hienoimpia hetkiä paakarin elämässä. Menin eräänä päivänä käymään ystäväni luona, olimme lähdössä syömään yhdessä kun hänen Santtu-poikansa ehytti minut jo heti ovella ja hihkaisi innoissaan että
Tartar on noussut huipputrendikkääksi herkuksi, ja siihen törmää nyt kaikkialla. Tällä viikolla tartaria tarjoiltiin niin Suomen kokkimaajoukkueen uuden harjoitustilan Leijonarannan avajaisissa, Suomalaisen ruokakulttuurirahaston tunnustuspalkintojen jakotilaisuudessa kuin myös kokkikoulu Espan tilaisuudessa, joissa varsinaissuomalaiset ruokatuottajat esittäytyivät helsinkiläisille
Burek,börek,boureka,burekita ,mikä sitten liekään alunperin Turkista tulleen piirakan nimi siellä minne ottomaanit levittäytyivät valloitusretkillään ja minne he jättivät jälkeensä muistoja ottomaanien rikkaasta keittiöstä
Hei minäkin teen pastaa. ) Ohje on Masterchef sivuilta. 150g Durum vehnäjauhoja150g vehnäjauhoja3 kananmunaa(1 tl suolaa ja 1 rkl oliiviöljyä)Mittaa ja sekoita jauhot keoksi pöydälle
Alkuruokana (yllätys yllätys) Ceasar salaattia. Toinen ja ensimmäinen vaihtoehto oli Nauris carpaccio, marinoidut kirsikkatomaatit ja vuohenjuustokreemi, mutta vaihdoimme nopeampaan
Joka vuosi se alkaa aikaisemmin. Jouluhössötys, tiedättehän. Kun juhannuksesta ja kesäalennusmyynneistä ja natiaisten koulun alusta on selvitty, niin onhan jo korkea aika alkaa odotella sitä seuraavaa lomaa ja krääsävuorta ja piparkakkuja ja lumiukkoja
T. ä. s. v. i. e. l. (. u. t. a. ). m. n. r. k. E. p. j. M. á. g. d. o. ,. h. K. L. q. y. P. c. -. 2. 0. 3. 1. 5. B. V. b. O. ö. Ä. f. C. S. R. 8. x. N. J. A
Olen päässyt kuluneena talvena kokkikouluilemaan pariinkin otteeseen. Muutama viikko sitten sain tilaisuuden olla mukana Mimis versojen ja Kokkikoulu Espan ruokabloggareiden ja -toimittajien kokkailuillassa
Espoossa sijaitsevasta maalaisromanttisesta Peroba Cafesta mulle vinkkasi ensi kertaa työkaveri. Paikka vaikutti sen verran mukavalta, että päätin viedä sinne herra Longfieldin ylläriaamupalalle eräänä kesäkuisena arkiaamuna
Ne ei-niin-perinteiset korianteri-kookos-chilisilakkamme voittivat Suolaa ja Hunajaa- blogin tänä kesänä emännöimän, mummola-aiheisen bloggareiden kuukauden ruokahaasteen
O. n. t. u. l. m. a. k. e. r. o. s. i. T. ä. y. p. j. ö. ,. v. h. d. A. c. L. S. K. g. B. á. b. 8. 0. V. P. E. (. ). I. f. -. N. M. Y. H. Ä. R. C. '. G. ü. x. ó. 4. 5. U. ". Z. z. 3. w. 1. J. 2. q. 9. 7. Q. 6
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.