Cajun-maustettua possun sisäfileetä ja punapapusalaattia
Hyvää ruokaa ja annoskateutta
Hyvää ruokaa ja annoskateutta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • perjantai Hei
  • 80 g luomupekonia tai savukylkeä kuutioituna
  • kuutioituna
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • paprika
  • 1 tlk kidney-papuja valutettuna ja huuhdeltuna
  • 1 tlk pinto-papuja valutettuna ja huuhdeltuna
  • 2 rkl Dijon-sinappia
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl siiderietikkaa (tai omenaviinietikkaa, siiderietikkaa ei ihan joka paikasta löydy)
  • 1/2 tl Tabascoa
  • 1/4 tl suolaa
  • 3 rkl persiljaa pieneksi silputtuna
  • 3-4 minuutin ajan). Lisää selleri ja paprika ja kypsennä vielä 2-3 minuutin ajan. Lisää loput ainekset poislukien persilja ja sekoita hyvin. Kypsennä vielä noin 5 minuuttia välillä sekoittaen. Nosta pois levyltä ja anna viilentyä huoneenlämpöiseksi. Tarkista suola.
  • 2 tl hienonnettua tuoretta timjamia
  • 1,5 tl suolaa
  • 1 tl fariinisokeria
  • 1 tl kuivattua sipulia
  • 1 tl (savu)paprikajauhetta
  • 1 tl ruskeaa sokeria
  • 3/4 tl vastarouhittua mustapippuria
  • 1/4 tl cayennepippuria
  • 1 possun sisäfile
  • 2 rkl Dijon-sinappia
  • ruokaöljyä
  • 20-30 minuuttia, riippuen grillin lämpötilasta.
  • 66 C asteeseen, joka oli oikein sopivan mehevän, ei liian kypsän, lihan lämpötila

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.