1 rkl
siiderietikkaa (tai omenaviinietikkaa, siiderietikkaa ei ihan joka paikasta löydy)
1/2 tl
Tabascoa
1/4 tl
suolaa
3 rkl
persiljaa pieneksi silputtuna
3-4 minuutin
ajan). Lisää selleri ja paprika ja kypsennä vielä 2-3 minuutin ajan. Lisää loput ainekset poislukien persilja ja sekoita hyvin. Kypsennä vielä noin 5 minuuttia välillä sekoittaen. Nosta pois levyltä ja anna viilentyä huoneenlämpöiseksi. Tarkista suola.
2 tl
hienonnettua tuoretta timjamia
1,5 tl
suolaa
1 tl
fariinisokeria
1 tl
kuivattua sipulia
1 tl
(savu)paprikajauhetta
1 tl
ruskeaa sokeria
3/4 tl
vastarouhittua mustapippuria
1/4 tl
cayennepippuria
1 possun
sisäfile
2 rkl
Dijon-sinappia
ruokaöljyä
20-30 minuuttia,
riippuen grillin lämpötilasta.
66 C
asteeseen, joka oli oikein sopivan mehevän, ei liian kypsän, lihan lämpötila
Helppoa ja erittäin makuhermoja hivelevää arkiruokaa. Cajun-maustettua broileria. Sopii hyvin myös laihduttajille, sillä kastike on vesipohjainen eikä kermaa tai juustoa ole käytetty
Päätimme kokeilla tätä possun sisäfileen kanssa ja ihan onnistunut kokeilu tuo olikin. Villiyrttikeittokirjasta (Sami Tallberg) löytyi vinkki munuaisten grillaamisesta mäntyvartaassa
Viime viikonlopun grilliruoat koostuivat possun sisäfilee-vartaista, vuohenjuustobroilerista, salaatista ja uunissa paahdetusta bataatista ja fenkolista
Tämän risoton kaverina tarjoilin possun sisäfilettä. Pakastimessa oli jemmassa aiemmista Pulled Chicken-kokkailuista yhteensä vajaa puoli litraa talteenotettuja kanan paistoliemiä, joten hyödynsin ne tässä
Silloin kun ei ruoanlaittoon halua paljoa aikaa käyttää, tulee aika usein laitettua possun filettä (ulko tai sisä) uuniin kypsymään yhdessä kasvisten kanssa
Mies paisteli uunoruoan possun sisäfileestä ja kasviksista ja kuorrutti pinnan reilulla fetalla. NOPEASTI ovat päivät kiitäneet tällä viikolla ja viimein on ihanaa rauhoittua viikonloppuun
H. i. p. h. e. j. a. u. r. ,. s. o. l. k. t. n. K. v. ☺. V. ä. m. y. T. -. ö. G. E. ". d. P. M. Y. f. 1. 7. 0. g. S. R. 2. 5. A. ½. L. N. J. O. I. ♥. 6. ♥ l
V. a. i. k. e. t. o. r. j. h. s. n. p. u. v. m. l. ,. d. I. y. ä. ". Y. -. P. L. U. S. A. g. D. K. E. ö. M. H. f. T. J. 6. 0. 8. 1. c. 3. b. 5. 7. N. (. ). 2. 4. B. C. 9. F. G. x. O. '. w. R. Ä. W. Z. t l. d l
T. a. i. s. m. e. l. ö. y. t. ä. j. n. u. d. k. o. g. r. A. p. h. v. ,. b. c. N. -. f. U. L. E. O. J. I. V. 1. 2. /. Y. P. R. H. S. (. x. ). w. q. '. z. G. M. C. W. t l
S. a. t. e. i. n. s. ä. m. u. d. r. o. k. l. j. g. p. N. ,. h. y. v. R. P. ö. H. T. G. f. (. 5. ). 0. 7. L. 1. 2. 3. K. -. c. A. V. M. a n. d l. r k. t l
Lihaa ensin keiteltiin kokiksessa, jonka jälkeen se vielä grillattiin (tai no tässä tapauksessa paistettiin pannulla) ja glaseerattiin kolakastikkeella
V. o. i. k. a. u. h. s. t. H. m. n. b. l. g. r. v. e. p. j. ä. K. 1. 0. ,. 4. 3. S. y. ö. ). J. d. f. P. L. T. -. c. 8. M. 2. (. /. A. N. O. ". w. G. 5. Ä. E. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.