T. ä. m. k. e. i. t. o. u. l. s. a. r. j. n. ”. p. C. h. z. ,. –. M. y. v. f. g. d. O. ö. R. b. H. I. P. A. V. -. 1. 5. 0. c. (. ). 3. 8. 2. K. F. L. N
Salsa verde -kastikkeessa maistuu tuoreus ja raikkaus. Eläköön kesä, yrtit ja marjat. 1. Valuta kaprikset ja anjovisfileet ja hienonna ne sitten veitsellä
Kanaa Gorgonzolakastikkeessa vihreän pinaatti tagliatellen kera. Meillä tämä ruoka menee nimellä Tagliatelle verdi, siis vihreätä Tagliatelle nauha pastaa ja meillä se tarjoillaan aina kanan ja Gorgonzolajuustokastikkeen kanssa
Salsa verden juju on se, että ainekset on hienonnettu todella hyvin. 8 annosta2 kuorittua valkosipulin kynttä1 vajaa kourallinen kapriksia1 vajaa kourallinen maustekurkkuja2/3 rasiallista anjovisfileitä2 suurta kourallista persiljaa1 kourallinen basilikaa1 kourallinen tuoretta minttua1rkl dijonsinappia3rkl punaviinietikkaa8rkl oliiviöljyäsuolaa ja vastarouhittua mustapippuriaHienonna 7 ensimmäistä ainetta ja pane kulhoon
N. y. t. v. i. h. e. r. ä. j. a. k. u. n. o. l. A. s. m. d. p. T. P. ,. B. S. b. ö. E. g. –. -. O. Y. J. V. G. R. &. M. K. 2. 5. 1. 0. (. w. ). f. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.