Lisää tomu- sekä vanilliinisokeri ja vatkaa kunnes hyvin sekoitettu. (adapted from K-ruoka). Be careful not to beat for too long, so the frosting doesn’t turn runny
-. -. -. -. -. -. H. i. e. m. a. n. h. s. t. u. o. j. p. ä. v. y. k. r. l. E. ö. ,. J. O. Y. N. 2. 0. g. 7. 5. T. 6. 1. (. ). d. P. S. 4. c. V. L. K. Ä. M. b. ". 3. A. p r. d l. t l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. M. a. k. e. m. n. t. i. j. u. d. v. o. l. V. p. r. y. s. ä. h. ö. ,. T. K. S. 1. 5. 0. g. 2. 3. (. ). ½. c. w. L. A. P. 4. H. 6. O. d l. t l
Lyhyestä virsi kaunis, en pitkitä tätä viestiä diipa daapa jorinoilla porkkanoista ja niiden terveellisyydestä, saati muista sinulle hyvää tekevistä ainesosista
-. -. -. -. -. E. n. o. l. e. v. a. r. m. k. s. u. t. y. h. d. ä. i. p. j. T. ö. A. Ä. ,. V. R. O. M. q. g. S. 3. 2. 5. 0. 1. /. 9. 7. 4. (. ). +. L. 8. c. P. 6. b. x. K. N. I. J. f. &. t l. m l
-. -. -. -. -. K. a. r. d. e. m. u. j. s. t. p. l. i. n. k. o. v. h. M. ä. y. ,. U. z. f. N. L. ö. b. g. S. C. c. 4. 2. 0. 3. 1. (. ). 5. 6. V. P. R. H. +. d l. t l
-. -. -. J. a. t. k. e. n. h. r. u. l. i. s. p. j. T. ä. m. o. v. P. E. d. y. ,. N. C. O. S. 1. D. ö. H. b. g. A. M. R. I. K. L. 4. 3. 6. 2. 8. 5. 0. (. ). V. /. f. 7. Ä. Y. U. D s. d l. t l
I don't make this often enough, you know why. Mitä kuohkeampaa, sen parempi. You can't stop eating this. Vatkaa munia ja sokeria sähkövatkaimella hetken aikaa, lisää öljy ja jatka vatkaamista koko ajan
Lisää muna-sokerivaahtoon varovasti vuorotelle jauhoseosta, porkkanaraastetta ja sulatettua voita. Add the dry ingredients, grated carrot and melted butter carefully in turns into the egg foam
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.