A. n. k. a. c. o. f. i. t. ,. m. r. s. v. ä. l. ö. y. e. M. h. p. u. d. J. j. g. C. N. (. ). S. R. T. I. P. K. '. H. ’. Ä. 1. 5. 0. ½. –. -. 2. V. k g. t l
Törmäsin mielenkiintoiseen kalapuikko-reseptiin, joka vaikutti just eikä melkein sopivalta. De luxe- kalapuikot Hasselbackan perunoiden ja fenkolin kanssa, ooh
L. e. i. v. o. t. a. n. l. h. d. u. m. r. s. 4. /. 2. 0. 1. ä. k. p. S. y. ö. j. ,. R. ". V. H. M. x. P. g. 3. f. K. (. ). c. 7. 5. -. A. O. &. ä L. d l. t l
Homma hoituu yhdessä kattilassa, eli ei liikaa rasita aivosoluja. 4,5 kananmunaa (laitan yleensä 4 normia ja yhden valkuaisen). Kaada pieneen uunivuokaan (ohjeen mukaan 33x23x5), joka on voideltu tai vuorattu leivinpaperilla. 4,5 kananmunaa (laitan yleensä 4 normia ja yhden valkuaisen)
Käytin piirakkaan purkillisen valmiiksi karamellisoitua kondensoituamaitoa. Mietiskelin kotona mitä karviaisista voisi leipoa, nimittäin ensin ajattelin tehdä vaan hilloa
Ota kattila liedeltä ja sekoita maitosuklaa joukkoon. Voitele ja leivitä irtopohjavuoka. Mutta tämänkin herkun voi viedä vielä askeleen pidemmälle, jolloin siitä tulee entistä parempi
Nopea käyttäminen kiehuvassa vedessä ja reunojen irrotaminen veitsellä lopulta onneksi auttoi eikä tarvinnut moussemaista jäädykettä lusikoida suoraan vuoasta
Ja oli se edelleenkin ihan törkeän hyvää. Tuli ehkä vedettyä itsensä pikkuruiseen ähkyyn. Pilko sipuli pieniksi ja kuulota ne voissa, siirrä sipulit sivuun ja näin sinulla on tarpeeksi kuuma paistin pannu jauhojen ruskitamiseen, ota vesi viereen kun lopussa tulee kiire, anna levyn olla täysillä ja laita voi pannulle, kun se on sulanut eikä enään vaahtoa on pannu tarpeeksi kuuma jauhoille, joten lisää jauhot kokoajan sekoittaen, seoksen pitää olla kuin paksua siirappia jollei ole lisää voita, ja kun voi/jauhot ovat nätin ruskeita lisää vesi ja kuulotetut sipulit, lisää myös liemikuutio, mustapippurirouhetta (½tl) ja suolaa maun mukaan, anna kiehua hiljaa noin 5 min
Valmiista hampurilaisista löytyi kyllä hissukseen kypsennettyä naudan etuselkää, mutta sämpylät vaihtuivat valmiisiin grahamhampurilaissämpylöihin, salaatin virkaa sai hoitaa kurkku, tomaatti, paistettu sipuli sekä salaatinlehdet ja omatekoinen majoneesi vaihtui valmiiseen valkosipulimajoneesiin
Blogiani pidempään seuranneet ovat saattaneet huomata, että olen toffeefriikki. Joskus sitä voi nauttia uskomattoman paljon yksinkertaisista asioista, pulkkamäestä, kun sitä lunta on viimeinkin tullut
Olen viimeisen kuukauden aikana töissä pari kertaa päässyt verestämään muistojani neljän säikeen pullapitkon palmikoinnista ja nyt kun homma on taas tuoreessa muistissa, päätin kotonakin pyöräyttää pienen taikinan pitkoiksi
Valmista ensin toffee, eli doce de leite. Maistoin Häagen daszin toffeejäätelöä ensimmäisen kerran Turkissa ollessani leireilemässä ja sitä sitten maisteltiin keskimäärin kolme kertaa päivässä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.