Chico chico, tapaksia ja pintxoja vuoden vikana päivänä!
Ruokapankki
Ruokapankki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 dl kuohukermaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 kpl sitruunan kuori
  • ½ kpl vaniljatankoa
  • vaniljatanko
  • 5 kpl kananmunan keltuaisia
  • 1 dl maitoa
  • 4 rkl sokeria tai hitusen enempikin
  • 100 asteeseen Kiehauta kattilassa kerma,
  • 1 1/4 oliiviöljyä
  • 3 rkl jauhettua juustokuminaa
  • 2 rkl jauhettuja korianterin siemeniä
  • 1 rkl paprikajauhetta
  • 1½ tl cayennepippuria
  • 1 tl kurkumaa
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 kg possun lihaa, itse käytettiin sisäfilettä, leikkaa 2½ cm paloiksi
  • 2 rkl hienonnettua valkosipulia
  • 4 rkl persiljaa silputtuna
  • 4 rkl sitruunamehua
  • 200 g herkkusieniä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 kpl valkosipulin kynsiä
  • 3 kpl timjaminoksia
  • 100 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 kpl rosmariininoksa tai
  • 1 tl kuivattua rosmariinia
  • 2 kpl kevätsipulia silppuna, 4 kpl bocadilloja tai ½ patonkia ja
  • 180 asteisessa uunissa
  • 2-3 minuuttia Sipaise leiville oliiviöljyä, tuorejuustoa ja päälle herkkusieniseosta
  • 30 kpl
  • 2 1/4 dl kädenlämpöistä vettä
  • 10 g tuorehiivaa
  • 6 dl vehnäjauhoja tai ehkä hitusen vajaa
  • 1 rkl jauhettua merisuolaa
  • suolaa
  • ½ kg jauhoista perunaa
  • 1½ rkl voita
  • valkopippuria
  • 1 kpl kananmuna
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl korppujauhoja
  • 3-5 dl rypsiöljyä
  • 2 kpl salottisipulia silputtuna
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 150 g perunalastuja
  • 5 kpl kananmunaa
  • mustapippuria
  • 10 minuuttia Riko munat kulhoon ja mausta pippurilla ja suolalla. Lisää perunalastut pannuun sipulin joukkoon ja kaada munaseos päälle. Painele lastalla kaikki sipsit munaseokseen. Kypsennä hiljalleen. Nostelee ja painele raakaa munaseosta lastan avulla pannun reunoille kypsymään kuin tekisit munakasta. Kun munakas on melkein kypsä, kippaa se lautaselle ja valuta siitä takaisin pannulle. Siis niin että toinenkin puoli kypsyy. Jäähdytä ja leikkaa viipaleiksi.Alioli
  • 2 kpl valkosipulin kynttä
  • 2 kpl kananmunankeltuaista
  • 1 rkl dijon -sinappia
  • 1½ dl rypsiöljyä
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 8 viipaletta serranonkinkkua
  • 2 kpl omenaa viipaleina
  • 3 rkl basillikapestoa, jonka ohje tulee alle
  • 1 kpl valkosipulin kynsi
  • 50 g pistaasipähkinöitä
  • 50 g parmesaania
  • 1 ruukku basillikaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.