Pitääpä tuosta laittaa kokeiluun vielä joku kerta "jauheliha"- piirakka ja pizza. Kukaan ei olisi huomannut ruokaa kasvisruuaksi jos en olisi sitä erikseen maininnut
Chiliconcarnen ohjetta kysyttiin muutamaan kertaan joten olkaa hyvät. Tarjoilin chiliä tänään Ravintolapäivässä, ja hyvin teki kauppansa, kuten myös jälkiruoaka, chilillä maustettu suklaakakku
Toki chilin ja sipulit voi lisätä ruokaan myös tuoreena - meillä nuo jauheet vaan ovat suorastaan tehokäytössä kun lapset eivät oikein sipulin suutuntumasta tykkää
Kirja pääsikin heti testiin, kun ruoaksi valmistui chiliconcarne kirjan ohjeen mukaan. Yhdessä asiassa oltiin kuitenkin samaa mieltä, ruoka kaipasi ehdottomasti enemmän chiliä
Mutta oli miten oli, Frida Kahlo-kirahvit sopivat mielestäni Chiliconcarneen aika hyvin. Mutta siellä ne odottivat minua, sinisessa Taika-peltirasiassa muiden lautasliinojen kanssa
-. -. -. -. -. -. ". T. ä. o. l. i. t. h. a. n. r. v. e. y. N. m. ,. S. u. p. d. c. x. s. k. j. ö. M. E. C. 3. 5. 0. g. 1. 2. (. ). w. L. R. K. P. J. A. O. V. è. f. î. t l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. O. l. i. n. h. a. v. r. m. e. t. ä. o. k. j. u. y. ö. s. c. ,. E. N. d. p. J. S. b. (. ). C. f. /. g. M. T. L. 1. 3. 2. A. F. 4. P. K. H. k g. t l
Jaan teille tässä oman chiliconcarne -reseptini. - Leena. Lopputuloksena on valmista ruokaa lämpimänä lapsille koulun jälkeen ja itselle kotiin palatessa
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. ". H. a. l. u. n. ,. e. t. ä. o. s. r. k. v. m. j. i. d. p. y. h. (. ). ö. S. N. O. T. E. D. Ä. Y. J. R. V. K. c. A. 3. 2. 0. g. M. P. 6. 1
-. -. -. T. ä. n. t. a. l. v. e. o. y. m. r. p. j. h. i. u. d. ,. s. k. P. N. J. O. ´. A. c. I. C. 1. g. 2. 3. ö. 4. 5. (. á. 0. ). K. V. L. /. S. H. M. k g. t l. g )
Tarjoiluehdotuksena suosittelen kokeilemaan Chiliconcarnea riisin kanssa. chilimaustetta. 2-3 kpl valkosipulinkynttä. 400-500 g jauhelihaa. kannen alla 20-30 minuuttia. 2-3 kpl valkosipulinkynttä. 400-500 g jauhelihaa
Käsityöperinteenä tehdyissä TABASCO® Sauce -kastikkeissa pidän erityisesti siitä, että niillä saa ruokaan mukavaa chilin makua ilman, että ruoan varsinaiset aromit peittyvät liialliseen tulisuuteen aiheuttaen suun polttelua sekä silmien ja nenän vuotamista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.