Tämä resepti saatu ystävältä ei-karppina, josta muunneltu karpimmaksi. Ystäväni tekee tätä perinteisesti joka joulu. :)Ainekset:200 g tummaa suklaata200 g voita4 kananmunaa1 dl intiaanisokeria tai muuta makeutusta5 rkl tummaa kaakaojauhetta(2-3 rkl mantelirouhetta)1 dl mantelijauhoa1 dl gluteiinitonta jauhoa 1 tl leivinjauhetta1 tl psylliumia1-2 tl chilirouhetta tai 1 punainen tuore chili hienonnettuna (itse laitoin reilusti 4 tl chili-suklaamaustetta ja hieman vielä rouhittua chilimaustetta) eli maun mukaan. :) Kuorrutus:150 g tummaa suklaata1 dl kermaa25 g voita
Alkupalana savulohitahnalla päällystettyjä palttoonnappeja, pääruokana ranskalainen lihamureke, sinappikermakastikkeen ja lohkoperunoiden kanssa ja jälkiruokana chilisuklaakakkua ja kermavaahtoa
- Tänään juhlittiin isiä, noita kaikkia ihania oikean elämän supersankareita. Leivoin lasteni isälle mehevän suklaakakun, joka sai potkua tulisesta chilistä
CHILISUKLAAKAKKU. Ei juhlaa ilman kakkua pitää meillä paikkaansa, eikä aina tarvita juhlaakaan. Neiti pitää huolen, että meillä on viikottain tarjolla hyvää makeaa syötävää
Aleksin chilisuklaakakku vaniljajäätelön kera liköörimarjoilla somistettuna (9,80€) toimii tämäkin, vaikka tosin likööriä on taidettu säästellä, sillä sen mausta ei ole tietoakaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.