Espanjassa sanallaChorizo on laajempi tarkoitus makkaran suhteen mutta yleisimmin Euroopassa Chorizolla tarkoitetaan savustetulla paprikalla maustettua porsaanmakkaraa, ja sitä esiintyy kahta lajia, raakaa kypsentämätöntä Chorizoa, jota harvoin näkee täällä meilläpäin, ja kuivaamalla kypsytettyä Chorizoa jota löytyy herkkukaupoista ja kauppahalleista, ja jopa tästä nimeämättömästä saksalaisestahalparuokakaupasta
Leikkaa makkarasiivut pienemmiksi paloiksi, mutta ei myöskään mössöksi. Voit myös sulattaa kuution kiehuvassa vesitilkassa ennen lisäämistä, jolloin lisäät valmiiksi liuennenn kuution
S. a. i. n. h. l. o. w. e. -. v. k. p. u. y. s. t. ä. r. c. z. ,. j. m. b. f. O. E. H. ö. N. d. P. I. V. R. U. M. C. 1. 2. 3. 5. 0. g. (. ). L. K. T. Y. ". G. x. A. W. '. F. B. q. ’. ´. d l
Sen lisäksi voit valmistaa sen jo edellisenä päivänä, esipaistaa ja syödä sitten seuraavana päivänä. Tulinen ja hyvin mausteinen Chorizo-uuniriisi sopii mainiosti lounaaksi, evääksi tai juhlaruoaksi
teki eturuoaksi, (italiaksi primo), chorizo ravioleita salvia-voisulassa. Vaikka raviolit ovat hieman työläämpiä, niin niiden kanssa on välillä hauska kikkailla, ja variaatioita on niin paljon kuin on mielikuvitusta
R. a. k. c. h. o. r. i. z. j. e. n. t. l. u. ä. v. y. s. m. p. L. ,. A. ö. P. g. S. d. J. C. 6. 1. 2. 4. 0. K. H. f. 5. T. V. B. Q. O. -. N. w. s l. d l
Jos käytät chorizomakkaraa tankona, viipaloi makkara ohuiksi siivuiksi. Ihanat pesto-tomaattileivät olivat valtavan maukkaita, kiitos vain keittiömme toiselle kokille
chorizo empanadilla espanjalainen/spanish leivonnainen/pastry vuohenjuusto/goat cheese yrtit/herbs. Nämä ihanat ilmeisesti alunperinPortugalinsuunnalta lähtöisin olevat leivonnaiset ovat loistavia naposteltavia
Tunge chorizopalat fileiden nahan alle, kuten myös osa valkosipulinkynsistä. Monella broileri on pikaista arkisafkaa, mutta vähän panostamallakanalla on paikkansa myös viikonlopun aterialla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.