Toisin sanoen unohdin pohjat uuniin ja muistin ne vasta palaneen käryn kantautuessa nenääni. Uudet pohjat oli helppo tehdä perään, koska resepti on maailman helpoin
Tummaa kakkupohjaa, moussetäytettä ja päälle sokerimassakuorrute koristeineen. Mustaherukkamousse kompensoi suklaan makeutta ja toimi suklaan kanssa todella hyvin (mikäpä ei suklaan kanssa sopisi)
Mustaherukka-suklaakakkuMustikka-suklaa-juustokakkuMustikkaviinistä valmistettu kastike jäätelölleValkosuklaa-KarpalokakkuKirsikka-Cola juomaNyt oli siis palkinnon aika
Riko kananmuna korkean ja kapean, sauvasekoittimelle sopivan astian pohjalle. Kuten Alex videolla sanoo, majoneesin teossa auttaa, jos ainekset ovat huoneenlämpöisiä
Ja halusin kokeilla tehdä sen ilman liivatetta. mustaherukka-suklaakakku. Sekä minut löytää pinterestistä ja instagramista nimellä ranteita_myojen_taikinasa
Alex Niemisen ja Riikka Sukulan tuore VEGE-kirja on pullollaan innostavia kasvisruokareseptejä, sellaisia jossa voidaan käyttää kuitenkin vaikka maitotuotteita ja munia valmistuksessa, eikä tarvitse lähteä agavesiirapin tai muun sekasyöjälle oudomman aineen metsästykseen
M. u. s. t. a. h. e. r. k. n. j. l. i. o. v. m. T. ä. p. y. d. -. K. S. b. w. g. ,. 5. 0. O. A. (. 2. 3. c. ). B. 4. 1. 7. %. ö. L. P. 8. I. V. H. U. E. Y. N. /. d l
Olen jo jonkin aikaa miettinyt Alex Niemisen ja Riikka Sukulan Vege. Kokkausinto on viime aikoina ollut hiukan pliisua, tai siis vanhojasuosikkeja toistavaa, mutta nyt löysin uuden innoittajan
Alex Nurmi Määrä Aines. Juhlavan punaviini-glögikastikkeen valmistaminen onnistuu aloittelijaltakin. Murskaa huhmaressa mausteet hienoksi ja hiero ne peuran paistin kylkeen
laitetaan viinille sopivaa ruokaa kokki AlexNurmen tuomaroitavaksi. Koska on kevät, halusimme tuoda annokseen myös jotain keväistä, ja niin lautaselle päätyi grillattu vihreä parsa
Tällä viikolla julkaistu Alex Niemisen ja Riikka Sukulan Vege. En yleensä kirjoita kirja-arvosteluja enkä edes koe olevani sellaiseen millään tavalla pätevä
Ystävysten Alex Niemisen ja Riikka Sukulan VEGE. Toki varsinkin lounasaikaan lihaton vaihtoehto on välillä paikoillaan ja kun kirjaa lukee enemmän huomaa, että ilman lihaa saattaisi pärjätä oikein hyvin
Paloittele suklaa ja voi astiaan ja sulata mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota keltuaiset ja sokeri vaaleksi vaahdoksiLisää keltuaisvaahtoon suklaa-voiseosLisää jauhoseos siivilän läpi taikinaan
Blogeja tulee ja menee, väkevät tarinat elävät ikuisesti, esimerkiksi Aino Kallaksen Sudenmorsian. Käytetään kermakkoa, sokerikkoa ja viuhkaksi taitettuja serviettejä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.