Voitele nestemäisellä margariinilla ja ripottele päälle sokeri-kaneliseos. Kohonneita cinnaboneja. Sekoita kuorrutuksen ainekset keskenään niin, että saat hyvin levittyvän kuorrutteen ja levitä se heti lämpimänä cinnabonien päälle
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. K. a. l. k. u. n. i. s. ä. p. o. e. 1. v. y. t. r. d. m. h. j. f. S. g. ö. J. T. O. L. ,. D. (. 5. c. ). V. N. P. A. b. E. M. /. 0. R. 2. C. H. G. &. Y. F. 4. ½. 3. 7. c m. m i. d l. t l
Ajattelin alunperin nitkutella kaikkia pieniä sukkia ja muita neuleita johonkin keräykseen (viime vuonna oli talvella ihana keräys Keski-Suomen keskussairaalan synnytysosastolle), mutta harmikseni sopivaa keräystä ei ole vielä tullut vastaan
Novita-lehdistäja vanhoista käsityökirjoista. Vahvistamalla vielä leikkaamisen jälkeen leikkuukohtien reunat liima-vesiseoksella voit varmistaa, etteivät langanpäät lähde purkautumaan
Herkkuja pieneen nälkään. Macaronit on nopeita jahelppoja tehdä ja takuuvarmasti sulavat suussa. Käytin itse nestemäistä väriä, mutta luulisin, että jauhemainen väri toimii paremmin, näistä tuli aika hailakan värisiä
)- Ruskista naudanpalat pannulla kunnolla joka puolelta oliiviöljyssä ja siirrä lihanpalat pataan- Huuhteme pannu lihaliemellä ja kaada neste lihoille niin että ne melkein peittyvät- Kuullota sipuli ja valkosipuli pannulla siankyljen kanssa ja lisää pataan- Kuullota porkkanaa ja palsternakkaa hetki pannulla ja lisää pataan- Kaada pataan puolipulloa punkkua- Lisää bouquet garni hieman suolaa ja mustapippurimurska pataan- Anna hautua kannen alla puolituntia hiljalleen kiehuen- Lisää sokeri ja tomaattipyre- Lisää pataan beurre manie ja sekoita- Anna hautua kannen hiljalleen kiehuen kunnes liha on mureaa (noin tunti)Nauti sellaisenaan tai keitettyjen perunoiden kanssa
Karpalo-valkosuklaafudgesta saa varmasti hieman erilaisemman joululahjan, sillä karpaloa ei vielä tähän mennessä ole ainakaan kaupan makeisissa näkynyt
” – - sopivat hienosti kahvi- tai teekupillisen kaveriksi. Tulin ostaneeksi keittokirjan nimeltä Lakritsi ja sen sivuilla silmiin ja makuhermoon, ihan vain aavistuksena, sattui ohje ”Lakritsikorput”
säilykeananasta tai -persikkaa, herkkusieniä, aurinkokuivattua tomaattia, purjoa, eri värisiä paprikoita, pikkutomaatteja puolikkana/viipaleina, freesattua sipulia jne
-. -. -. T. y. k. ä. s. t. i. n. e. u. r. p. a. m. o. v. ,. h. d. N. l. j. O. H. M. K. E. S. Ä. U. R. P. I. A. V. 4. 0. g. ö. 2. 1. 3. (. ). 5. L. Y. J. ". f. b
-. -. -. -. -. -. -. A. i. n. a. s. l. o. t. ä. ö. r. e. m. h. u. k. p. v. ,. j. y. N. d. E. g. z. (. ). J. I. M. V. O. R. S. b. L. T. 2. 1. /. &. 3. 0. 5. f. 4. 6. K. 7. C. ". B. c. t l
Yleensä tarjolla on kylmäsavu- ja graavilohta sekä siikaa tai kuhaa muodossa tai toisessa. Leikkaa veitsellä tai ota piparkakkumuotilla limpusta pieniä suupalan kokoisia palasia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.