K. e. r. a. n. y. l. ä. t. i. k. u. s. o. b. g. A. j. v. c. p. I. m. h. ,. H. d. O. E. T. L. M. S. ”. -. 9. V. 2. 0. /. 3. C. ’. 7. 5. (. ). ö. *. Ü. ü. R. ô. P
Pieni yrtit veitsellä ja lisää ne tuorejuuston kanssa leipämurun sekaan. Voit asetella pallot tarjoiluvatiin valmiiksi ja pistää kelmun kanssa jääkaappiin odottamaan tarjoilua
Reseptin tarjoaa. Cocktailpalojen muoto voi olla pelkistetysti neliöitä eli leikkaa taikinalevy vain ruudukoksi (2 x 4), voitele, ripottele pinnalle koristetta ja paista neliöt
T. ä. s. t. e. i. l. m. a. n. o. u. p. ,. v. h. k. y. C. c. d. é. -. f. x. j. P. K. r. S. M. ". (. ). H. 1. 4. V. 5. 8. g. 2. 0. ö. L. J. A. *. b. ô. Ü. ü. s l
Aseta cocktailpalat tarjoilualustalle. 18 kplValmistusaika 2 tunti + 2 vuorokauttaGraavilohi. noin 300 g lohifileetä (voi olla myös kirjolohifileetä)2 tillin oksaamerisuolaarosé-, viher- ja valkopippurirouhettaMurotaikina
Pieni yrtit veitsellä ja lisää ne tuorejuuston kanssa leipämurun sekaan. Voit asetella pallot tarjoiluvatiin valmiiksi ja pistää kelmun kanssa jääkaappiin odottamaan tarjoilua
Amaretolla saat aikaan erityisen makean glögin. Kiehauta mehu maustepussin kanssa. Viime viikkoina Ruotsissa on kohistu perinteisistä suomalaisista joulutortuista, kun Ruotsin yleisradioyhtiö nosti esiin hakaristin muotoon taitellut sesonkileivonnaiset
P. i. k. u. E. e. o. l. v. ä. d. s. n. j. a. t. ,. m. y. h. p. r. O. L. J. D. -. f. T. ö. g. M. K. S. H. I. A. N. V. (. ). “. 2. 4. R. ”. 6. 8. 1. 3. ½. +. 0. 5. C. k p. d l. m i
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.