K. e. r. a. n. y. l. ä. t. i. k. u. s. o. b. g. A. j. v. c. p. I. m. h. ,. H. d. O. E. T. L. M. S. ”. -. 9. V. 2. 0. /. 3. C. ’. 7. 5. (. ). ö. *. Ü. ü. R. ô. P
Löydät reseptejäni nyt myös Iltalehden blogisivuilta. n. 40 kpl koosta riippuen. Massa. 150 g tummaa saaristolaisleipää/mallasleipää0,5 dl maitoa tai laimeaa lihalientä150 g kypsää lampaanlihaa, esim
Mittaa kulhoon juustoraaste, voi ja paprikajauhe, sekoita. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi. Ota nokare taikinaa, pyöritä palloksi, litistä kämmenellä, paina oliivi keskelle ja levitä taikina ympärille
Reseptin tarjoaa. Cocktailpalojen muoto voi olla pelkistetysti neliöitä eli leikkaa taikinalevy vain ruudukoksi (2 x 4), voitele, ripottele pinnalle koristetta ja paista neliöt
Cocktailpalat riistatäytteellä (80-100 kappaletta). Täytin kesällä 30 ei kun 23 ja kaveri täytti kans. Kyllähän noita parikymppisiä parittomia piti juhlistaa yhteisvoimin
T. ä. s. t. e. i. l. m. a. n. o. u. p. ,. v. h. k. y. C. c. d. é. -. f. x. j. P. K. r. S. M. ". (. ). H. 1. 4. V. 5. 8. g. 2. 0. ö. L. J. A. *. b. ô. Ü. ü. s l
Aseta cocktailpalat tarjoilualustalle. 18 kplValmistusaika 2 tunti + 2 vuorokauttaGraavilohi. noin 300 g lohifileetä (voi olla myös kirjolohifileetä)2 tillin oksaamerisuolaarosé-, viher- ja valkopippurirouhettaMurotaikina
Helpot cocktailpalat kevään juhliin. Paahtopaistisliderit marinoidulla punasipulilla ja kapris-yrttimajoneesilla, jokirapusliderit, manchegosliderit ja chorizosliderit
Leikkaa kohmeiset taikinalevyt terävällä veitsellä ruudukoksi (jokainen levy 2 x 4), tai ota tähden ja kuun muotoisella piparimuotilla sulaneesta taikinalevystä tähtiä ja kuita
Pienet suolaiset cocktailpalat ovat juhlien ikisuosikkeja. Suunnittelin yhteistyössä Atrian kanssa jouluisen tarjoilukokonaisuuden, jossa on mukana kolme pohjavaihtoehtoa ja kaksi erilaista täytettä
Nämä bataattia ja hunajalla makeutettua punasipulia sisältävät cocktailpalat on helpoin tehdä teflonpintaisessa minimuffinssivuoassa, johon pähkinäinen taikinamassa on kätevä painella
Cocktailpalat kannattaa leikata suoraan, jolloin niistä tulee pieniä ja sieviä. Tiedättehän ne tuorejuustolla ja kylmäsavulohella täytetyt rieskarullat
Tässäpä kiva pieni cocktailpala vuohenjuuston ystäville. Tai mikseipä näihin rulliin voisi vuohenjuuston sijaan sujauttaa jotain muutakin tuorejuustoa tai juustosekoitusta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.