Olen suuri "Leila leipoo"-fanija häneltä löysin tälläisten ihanien cupcakesien ohjeen. Tahmatassun jauhopurkilla blogissa oli myös näitä tehty ja sieltä sitten sainkin suomenkielisen ohjeen
Laita kylmä Geisha-kerma kulhoon ja lisää notkistettu mascarpone juusto, vaniljasokerija sokeri. Please note that the Geisha chocolate cream should be let stand in the fridge for several hours before foaming, so that it is surely cold when whipped and it foams well
Aloita kuorrutteen valmistaminen sekoittamalla tuorejuusto ja voi notkeaksi vaahdoksi. Mulla on noin miljoona muffinssi- ja kuppikakkureseptiä jemmassa, saatuja, keittokirjoissa, blogeista linkkeinä, lehdistä ja ties mistä hankittuja
Näihin kuppikakkuihin ajatus lähti halusta testata kovasti. kehuttua Suklaapossun vaaleaa kakkupohjaa. miettimään, että näistä tulisi varmasti hyviä kuppikakkujaja oikeassa olin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.