Se koostuu mustaherukkalikööristä ja kuivasta kylmästä Bourgognen valkoviinistä ja se tarjoillaan tavallisesta viinilasista Oikeasti myös tämä Creme de Cassis mitä käytetään pitäisi olla Bourgognesta kotoisin olevaa Aligotée rypäleistä valmistettua viiniä
Miettiessäni mitä kirjasta kokkaisin oli selvää, että se olisi pataruoka, jotta voisin käyttää le Creuset-pataani - samanlaista punaista kun leffassa käyttivät sekä Julia että Julie
Logoa en sentään taiteillut itse, vaan sen takana on blogini webmastah Hanna-Leena, joka on vissiin loihtinut tämän pullon tuparilahjaksi kauan sitten, kun olimme vielä nuoria ja kauniita
Alla vielä meidän perjantai-illan menu kokonaisuudessaa ja linkit alku- sekä pääruokien resepteihin. Vietimme perjantaina aivan mahtavan aasialaisenillallisen hyvien ystävien kanssa teemalla "neljän tähdenillallinen"
-. -. K. u. n. k. ä. y. m. e. i. s. a. p. g. ,. v. r. l. h. T. o. j. t. O. N. d. C. q. S. J. c. à. P. ç. L. F. b. 6. 2. 0. 1. ö. 5. (. ). A. G. Q. H. d l
Päivitän Tour-osuudenillalla, kun olen nähnyt kuinka siinä kävi. Ohjeen otin tällä kertaa Sugar &Soul-blogista, siinä käytettiin vähän erilaista menetelmää ainesten sekoittamisessa, joten tulipa kokeiltua sitäkin
-. -. p. u. h. a. k. e. t. i. s. n. O. v. o. m. y. ä. j. r. l. V. d. K. ö. ,. C. é. D. F. A. b. T. H. '. c. P. g. è. 1. 7. 0. (. %. ). 2. 4. 8. S. L. M. d l
-. A. n. k. a. c. o. f. i. t. ,. m. r. s. v. ä. l. ö. y. e. M. h. p. u. d. J. j. g. C. N. (. ). S. R. T. I. P. K. '. H. ’. Ä. 1. 5. 0. ½. –. 2. V. k g. t l
De luxe- kalapuikot Hasselbackan perunoiden ja fenkolin kanssa, ooh. Pakastimessa on ollut jonkin aikaa seitiä, jolle en ole oikein keksinyt sijoituskohdetta
-. -. -. -. L. e. i. v. o. t. a. n. l. h. d. u. m. r. s. 4. /. 2. 0. 1. ä. k. p. S. y. ö. j. ,. R. ". V. H. M. x. P. g. 3. f. K. (. ). c. 7. 5. A. O. &. ä L. d l. t l
Ensinnäkin minulla ei koskaan ole kärsivällisyyttä odottaa että browniet jäähtyisivät kunnolla ja jähmettyisivät hetken jääkaapissa jolloin niiden leikkaaminen olisi huomattavasti helpompaa ja paloista tulisi siistejä
Crème brûlée nousi heti ensimmäisen lusikallisen jälkeen suoraan lempparijälkkäreideni kärkeen. Tämän herkun valmistaminen on yllättävän helppoa ja sokeripinnan tohottaminen on todella hauskaa
Olishan nuo fondant-vuoatkin tai kahvikupit varmasti riittäneet, toisaalta crème brûléen teossa on tärkeää, että massa hyytyy ja kypsyy tasaisesti, ja tuollaisessamatalassa sen ainakin pitäisi onnistua
Jos karamelliseos jähmettyy liian nopeasti, kuumenna sitä, kunnes se sulaauudelleen. Vanukkaat kannattaakin valmistaa hyvissä ajoin ennen tarjoamista, sillä niiden täytyy hyytyä jääkaapissa ainakin muutama tunti, mieluiten yön yli
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.