Suzette-kastike. Suzette-kastike. Loman jälkeen teki mieli jotain simppeliä ja helposti valmistuvaa. Päädyimme keittelemään sipulikeiton luotto-ohjeellamme
Next a few crepes recipes from last weekend. the Tex Mex minced meat crepes disappeared fast. The Tex Mex crepes were so delicious, that we made them for dinner on Sunday as well
Hei taas tyypit. Tänään mä aloitin kunnon syyssiivouksen. -) Kyseessä ei kuitenkaan ole se perinteinen syyssiivous, jossa puunataan koti lattiasta kattoon - ei sentään
Crepes, tai krepit suomenkielellä, ovat alkujaan Ranskan Normadiasta tulevia ohuen ohuita rapeita ohukaisia, ja niiden kuuluisin version on CrepesSuzette, jotka ovat appelsiinillä maustettuja kreppejä
1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Vatkaa yhteen ohukaisainekset ja laita turpoamaan jääkaappiin. 2. Silppua katkaravut karkeasti ja kääntele ne hollantilaiskastikkeen joukkoon tillisilpun kera
Pariisissa myytiin joka kulmassa crépesejä, eli vastaavia, kuin meidän letut. Taikina tosin näytti paljon paksummalta ja se näytti olevan myös aina jääkaappikylmää
Pate a crepes /taikina. Viikonlopun makeaksi jälkiruoaksi paistoin ohukaisia. Minulla ei ollut oikeata crepepannua mutta tavallisella paistinpannulla tuli oikein hyviä ohukaisia
You know, I could not live with out pancakes, waffles, crepes ect. Sometimes I make crepes, sometimes waffles and sometimes pancakes, however we Love them
Krepit ovat ranskalaisia lettuja, jotka ovat ohuempia kuin perinteiset suomalaiset letut ja ne voidaan tarjota joko suolaisen tai makean täytteen kanssa
Crepes with jauheliha. Vietettiin perjantaina tapas iltaa mun miehen kans. Tai oikeestaan oli Peppikin siinä mukana hetken aikaa, ennenkuin halusi mennä nukkumaan
1. Vatkaa taikina, anna sen turvota 10 minuuttia ja paista ohuita crêpesejä. 2. Kuori ja hienonna katkaravut karkeasti, sekoita kastikkeen ja tillin kanssa
Pikaiset lohipitaleivät. Olimme tänään lasten kanssa liikkeellä yli 5 tuntia. Kierroksen alkuun kävimme lounaalla naapurustossa kasviscrêpeillä sekä hakemassa iltapäivän safarille mukaan naapurin uudesta leipomosta herkkuja
Crêpes suzette eli appelsiiniletut, Ruoka. Appelsiinilla maustetut letut ja lämmin suklaakastike on lyömätön makupari, joka ei pahastu, vaikka seuraan lyöttäytyisi myös vaniljajäätelö
Sushiltsinat heitettiin alkuun, pääruoaksi valittiin poroa ja Crépes Suzettella kruunattiin ilta. Pikkuveli on keittiömestarina Turussa Ravintolalaiva Cindyn salongissa ()
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.