Tämä kana-kasviskeitto oli erään sateisen arki-illan maittava ateria. Katselen usein muista blogeista ruokia kategorioiden "kevyt" ja "arkiruokaa" alta, joten perustetaanpas tännekin sellainen
Nyt taitaa olla talven ensimmäiset oikeat pakkaset ja kylmällä tekee mieli jotain lämmittävää. Tulin hyppytunneilla kotiin kokkaamaan ja viimeistelemään koulutehtävää
Makumatkalla. Kokkailun oivalluksia ja ilosanomaa :)
Kana-kasviskeitto. Padassa kokonaisena kypsennetty kana on helppoa ruokaa kiirettömään keittiöön. Kun ruoka on saatu pataan kannen alle, loppu sujuukin itsekseen eikä vaadi kuin yksinkertaisten lisukkeiden valmistuksen
Yksi lempisalaateistani ,kun vielä söin siipikarjaa ,(punaista lihaa en ole teinistä lähtien syönyt, paitsi pari kertaa söin lammasta)oli currynmakuinen broilerisalaatti
RUOKAISA KANA-KASVISKEITTO. Vuoden ensimmäisenä reseptinä julkaisin takuumehevän uunibroilerin. Kuten tuolloin mainitsin, keittelin broilerin jämistä maukkaan vähäsuolaisen liemen ja tässä on nyt lupaamani maukas keitto
Maukas ja täyteläinen kanaruoka (lähes kokonaan) Katariinan ohjeen mukaan. 450 g marinoituja broilerinsuikaleita1 sipuliruokaöljyä1 prk herkkusieniä 2 pussia Knorrin currykastiketta2 dl juustoraastettasuolaamustapippuriacayennepippurialasagnelevyjäHienonna sipuli ja paista se öljyssä broilerinsuikaleiden kanssa
1 ruskista broileri kypsäksi voissa2 keitä kasvikset ja kaada keitinvesi talteen3 lisää n. 6 dl keitinvettä, koskenlaskija, liemikuutio ja smetana ja soseuta4 lisää broileri ja kerma, kuumenna 1 kesäkurpitsa1 kukkakaali1 porkkana vettä keittämiseen400 g kanaa voissa paistettuna(1 kasvisliemikuutio)2 dl kermaa120 g smetanaa1/2 pkt Koskenlaskija viherpippuri
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.