Olen tässä viimeisen vuoden aikana oppinut ymmärtämään, että lähes kaikkea, mitä voi tehdä makeana voi tehdä myös suolaisena versiona - kakkua, tuulihattuja, muffinsseja, piirakkaa, kääretorttua ja nyt viimeisenä pannukakkua
Ihana pannukakku on helppo ja maistuva jälkiruoka niin aikuisille kuin lapsillekin. Tänään teimme Tyttöni kanssa pellillisen pannukakkua, josta puolet menikin jo hetkessä
Tämän mainion suolaisen pannukakun ohjeen löysin Mustikkasuu -blogista. Tämä pannukakku on tosi ruokaisaa, joten esimerkiksi salaatin kanssa tarjottuna se käy kokonaisesta ateriasta
Vähähiilihydraattinen kardemummalla maustettu pannukakku. Torstai on toivoa täynnä sanotaan. Tällä oli kuitenkin totaalinen jääkausi päässä ja aivot löivät aivan tyhjää miettiessäni päivän ruokaa
1-2 valkosipulinkynttä. 2-3 dl juustoraastetta. Paista pastavuokaa 200-asteisessa uunissa n. 25-30 minuuttia, kunnes pinta on saanut kullanruskean värin. 1-2 valkosipulinkynttä
Noh, nyt ei tarvitse enää ikävöidä - tästä nimittäin tuli todella hyvä gluteeniton pannari. - Vatkaa munia ja sokeria hetki sähkövatkaimella, jotta munien rakenne menee kunnolla rikki ja saavat hieman kuohkeutta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.