/. /. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. P. a. h. o. l. i. s. e. n. k. u. m. t. ä. r. v. ,. y. D. '. f. d. c. p. j. N. K. g. L. w. 0. ö. 1. 2. S. V. J. -. 8. 3. T. &. (. 7. %. ). ". A. M. I. Y. E. F. C. b. W. q. H. x. *. –. +. O. d l
5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. L. ö. y. t. i. a. s. h. n. r. e. p. P. o. 4. b. k. g. l. T. ä. u. j. m. v. -. E. S. J. d. ,. =. D. I. 1. c. 2. 0. 8. (. ). f. 3. 6. ½. V. 7. K. Y. A. N. H. '. ) L. c m. m l. t l
Dark chocolate fudge frosting. Alkuperäinen suklaakakun ohje löytyy Nigellan sivuilta nimeltä Devil's Food Cake ja vadelmatäytteinen versio Wicked sweet kitchen -blogista
/. /. /. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. M. o. i. K. a. k. e. n. m. j. u. t. ä. l. p. s. r. ). P. v. ,. N. g. ö. y. A. h. I. b. -. d. D. Y. '. f. c. 0. 1. 2. (. 3. 7. L. 8. V. S. H. J. <. T. u l. m l. t l. c m
/. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. T. ä. s. v. a. t. h. e. r. k. u. l. i. n. m. f. o. j. E. d. ,. y. K. I. p. (. ). J. H. R. U. L. S. A. V. ö. M. P. F. N. 1. 2. 0. 7. g. 3. Ä. Y. O. -. d l. t l
Tarjoile luonnonjogurtin ja vadelmasoseen/sokerittoman hillon kera. Mikrota ensin 2,5min. Itse taisin mikrottaa vielä toiset 2,5min, jotta pohjakin oli varmasti kypsä
Chocolate and Yogurt Cake. Fairtrade chocolate. Grease and flour a cake pan. Melt chocolate with a splash of milk in a bain-marie and spread on the cake
/. 5. 5. 5. H. e. l. m. i. k. u. n. L. v. o. t. a. f. r. h. s. j. ä. y. p. K. d. M. O. N. D. '. c. T. ,. ö. J. P. 4. 1. ½. 0. g. (. ). 2. S. 7. A. V. d l. t l
Kun kuorrute on tarpeeksi jäähtynyt täytä/koristele kakku. 50 g tummaa kaakaojauhetta. 5 dl kiehuvaa vettä. 125 g suolaamatonta voita. 5 dl vehnäjauhoja. 1/2 tl leivinjauhetta. 1/2 tl ruokasoodaa. 125 ml vettä. 175 g voita. Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen. Paista noin 25 minuuttia. 50 g tummaa kaakaojauhetta. 5 dl kiehuvaa vettä. 125 g suolaa. 5 dl vehnäjauhoja. 1/2 tl leivinjauhetta. 1/2 tl ruokasoodaa. 125 ml vettä. 175 g voita
Fazeriinakakku/Nigella'sDevil's food cake with orange. vahvaa sen voi levittää kakun väliin/päälle. 5 dl kiehuvaa. 125 g suolaamatonta. 5 dl. 1/2 tl. 1/2 tl. 125 ml vettä. 175 g voita. 175 asteeseen. 25 x 40 cm kokoinen. 15 minuuttia, kunnes keskelle tökätty tikku pysyy puhtaana. 5 dl kiehuvaa. 125 g suolaamatonta. 5 dl vehnäjauhoja. 1/2 tl leivinjauhetta. 1/2 tl ruokasoodaa. 125 ml vettä. 175 g voita
suklaa-/toffeerouheella. Oetkerin Cup Cake Toppingia, jonka maustoin vaniljalla. 50 g tummaa kaakaojauhetta. 2,5 dl kiehuvaa vettä. 125 g voita tai margariinia. 150 g sokeria. 225 g vehnäjauhoja. 0,5 tl leivinjauhetta. 0,5 tl ruokasoodaa. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Paista noin 45-50 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. 50 g tummaa kaakaojauhetta. 2,5 dl kiehuvaa vettä. 125 g voita tai margariinia. 150 g sokeria. 225 g vehnäjauhoja. 0,5 tl leivinjauhetta. 0,5 tl ruokasoodaa
Itse tein 2/3 –kokoisen annoksen taikinaa, paistoin sen halkaisijaltaan 20 cm olevassa vuoassa ja leikkasin kolmeksi viipaleeksi. 4,5 dl sokeria90 g voita sulatettuna2 kananmunaa1 dl kaakaojauhetta4,5 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta0,25 tl suolaa2 tl vaniljasokeria2,5 dl kermaviiliä0,5 dl maitoatäyte. 225 g tummaa suklaata1,5 dl kermaviiliä6,25 dl tomusokeria2 rkl maitoakoristeeksi. Lisää lopuksi maito5. Kaada taikina vuokaan (tai vuokiin) ja kypsennä 175 asteessa noin 45-50 minuuttia (tai 25-30 minuuttia). 4,5 dl sokeria
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.