3. T. a. d. S. e. o. n. t. ä. s. N. i. m. l. k. y. u. j. -. ). p. r. h. v. w. ,. L. F. z. J. ö. R. b. g. P. (. 2. 0. K. 4. 1. /. 8. V. c. 7. 5. E. A. d l. t l
Joulupöydän kruunaa mausteinen, makea, mehevä ja sopivasti kirpeä täytekakku. 330 g jauhoja. 3 rkl maitoa. 3 liivatelehteä. 300 g voita (huoneenlämpöistä). Laita vuoan pohjalle yksi kakkupohja tasainen pinta alaspäin (tästä tulee kakun pinta), kostuta ja levitä päälle 1/3 puolukkasoseesta, suklaarouheesta ja kinuskimoussesta. Laita päälle toinen pohja, kostuta ja levitä päälle 1/3 puolukkasoseesta, suklaarouheesta ja kinuskimoussesta. 330 g jauhoja. 3 rkl maitoa. 3 liivatelehteä 2 rkl vettä. 300 g voita (huoneenlämpöistä)
Tämä täytekakku on täysin gluteeniton, ja soveltuu täten keliaakikoille. Gluteeniton täytekakkupohja. (Omat koristeeni on tehty fazerin minut block valkosuklaasta) Gluteeniton täytekakkupohja
1/3 kuppia öljyä. 3. Paista 25-35min, tai kunnes hammastikku tulee puhtaana ulos. Jos haluat suklaisen pohjan, lisää kuivien aineiden joukkoon 1/3 kuppia kaakaojauhetta. 1/3 kuppia öljyä
3. 3. L. e. i. v. o. n. a. s. t. k. u. g. r. ,. ä. y. p. m. d. l. h. ö. V. j. E. I. P. Y. A. J. T. (. ). 2. 4. 1. /. 8. 5. R. K. S. c. 0. M. H. F. d l. t l. r k
3. 2½dl-3½ dl soijakermaa, vaahdotettuna. 2½dl-3½ dl soijakermaa, vaahdotettuna. Vegaaninen ruokavalio tuottaa aina meille pääasiassa sekaruokavaliota noudattaville päänvaivaa, mutta nyt tuli tehtyä sekä herkullinen että kaunis kakku - ja täysin vegaaninen
Kakku maistui myös muille ja jopa mummoni tykkäsi, vaikka hän ei liiemmin ole täytekakkujen ystävä. Täytekakkujen tekeminen on kyllä hauskaa ja onneksi viime aikoina niitä onkin päässyt tekemään ihan mukavasti
3. 3. 3. T. ä. y. t. e. k. a. u. n. s. i. l. o. h. N. m. r. b. ,. (. v. j. ). K. p. g. d. S. -. M. O. c. E. ö. R. D. V. J. H. f. L. P. ". 2. 0. 4. 1. 7. 5. +. D l. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.