Tämä on Elina Halttusen kirjasta. Pohja on tietenkin Pirkan piirakkapohja, johon lisätään vain vesi. Täytteeseen kolme sipulia, mä käytin isoja punasipuleita renkaina
– Liian paksuja palasia toi juniori on leikannut. Mutta ei kerrota sille, tai sille tulee paha mieli ja se alkaa parkua, mutisee huru-ukko senior, Reijo Haapanen
Jauhemaksapihvit, se on se ruoka jota meillä nykyään on suhteellisen harvoin tehty. Ei siksi etteikö pihvit olisi hyviä vaan pikemminkin siksi ettei jauhettua maksaa tahdo kaupoista oikein löytää
Heipat. Ajattelin kirjoitella pitkästä aikaa ruokajuttuja tänne blogin puolelle, sillä nyt on ehdottomasti postauksen arvoinen lisuke grilliruoalle tai ihan sellaisenaankin syötäväksi
Mulla on jostain kumman syystä soinut koko päivän päässä Juicen Ekumeeninen jenkka. Liekö osansa päivän leipä-leipomuksilla ja seitistä tehdyillä "turska"pihveillä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.