Kuinka monen mielestä lapsuuden leivonnassa oli parasta se, kun sai syödä raakaa taikinaa. Mä ainakin rupesin usein leipomaan ihan vaan siksi, että sain maistella taikinaa - taikinahan oli usein jopa paljon parempaa kuin uunista tullut valmis leivonnainen
Snickers-patukoita. aito Snickers. TERVEELLISEMMÄT SNICKERS-PATUKAT. Säilytä Snickers-patukoita viileässä. Kun vihdoin ja viimein sain onnistumaan (useamman kokeilun jälkeen) itse tehdyt
Oletko aina halunnut kokeilla Twix-patukoiden valmistamista kotona. Mä oon ainakin halunnut. Poimin Feel Good Kitchen -blogista herkulliselta kuulostavan reseptin, jossa käytetään kaurajauhoja ja taateleita
Meidän koko perhe on aivan rakastuneita bataattiranskalaisiin. En ymmärrä miten jostain niinkin yksinkertaisesta raaka-aineesta saa järjettömän hyvää vain uunissa paistamalla
Eilen oli niin hyvä flow päällä treenien jälkeen, että innostuin leipomaan. Mustikkaa on pakkanen ja jääkaappi puolillaan, joten oli aika luonnollinen vaihtoehto käyttää mustikoita leivontaan
Jotenkin tuo raakaleivonta jäi päälle ja väsäsin sitten vielä kokeeksi raakasnickersiäkin. Huomasin muuten juuri, että Kakkumonsteri oli myös juuri tehnyt snickers-patukoita
Arki, DIY, Foodit, Leipominen, Makeat, On the go, Raakaruoka, Välipala, Vegaani, Viljaton. Tell your friendsJaa Twitterissä (Opens in new window)Jaa Facebookissa (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Tykkää tästä
-)Mango-passionjuustokakku (raaka)Pohja. Raikkaan hedelmäinen, kookoksen kermainen, ihanan makea, mutta ei liian ja valmistettu ilman jauhoja, valkoista sokeria sekä maitotaloustuotteita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.