Anna taikinan kohota lämpimässä ja vedottomassa paikassa tunnin verran. kitchentime. Anna taikinan kohota lämpimässä ja vedottomassa paikassa tunnin verran
T. o. u. k. n. l. p. a. s. i. t. ä. y. e. j. h. 8. 0. g. P. d. r. K. m. ö. v. O. ,. 3. x. 4. c. S. V. A. b. E. I. 5. R. H. L. 6. 1. -. U. N. M. (. ). 2. J. /. d l. t l
*Resepti on gluteeniton, maidoton ja paleo. Kyllä kiitos. Jaa Twitterissä (Opens in new window)Jaa Facebookissa (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Tykkää tästä
Kahden suklaan kakku on päällystetty tummalla suklaavaahdolla, sisälle kätkeytyy paksu kerros valkosuklaista appelsiiniaromista moussea, jota on ruusukkeina myös kakun pinnalla
Laita kylmään odottamaan. Ja kumpi tahansa, niin miten saada tusinatuotteesta edes vähän kiinnostava. Pistetään joukkoon voissa, sokerissa ja kanelissa paistettuja omenoita sesongin henkeen ja päälle vielä kauramurua
Jotenkin odottelensitä yhä vaan alkavaksi. Mutta niin on myös tämä, kesän kirjaimellisesti makein mocktail oikein sopiva tapa avata Paleokeittiö paussin jälkeen
Tänä vuonna sato taitaa kolean kevään myötä olla parhaimmillaan juuri nyt. Raparperipuska oli venähtänyt sellaisiin mittoihin, että sen lehtien alle olisi mahtunut ryömimään tällainen hiukan sammakkoa isompikin otus
Vatkaa kerma vaahdoksi. Aurinkoista äitienpäivää. Tämä kakku ei enää äitienpäivän kahvipöytään ehdi mutta tuleviin valmistujaisiin ja lakkiaisiin kylläkin
Maidoton. Keittiö on ollut lähellä sydäntäni jo lapsena. Kotimme on vanha viljamakasiini ja renkitorppa. Jos on jotain kysyttävää, kirjoitathan papunkakut (at) luukku (piste) com tai kommentoi
Äitini toivoi marjakakkua, joten tein perinteisen sokerikakkupohjan täytteeksi aivan ihanan mansikka-raparperimoussen ja koristelin kakun kermavaahdolla ja tuoreilla mansikoilla
Aina kesän lähestyessä minulla iskee sitruunahimo ja sitä on tungettava joka paikkaan. Sitruuna onkin todella monipuolinen raaka-aine jota voi käyttää niin moneen ruokaan, puhumattakaan leivonnaisista
T. e. i. n. s. k. r. a. t. ä. l. o. v. p. u. d. j. h. L. m. ,. P. K. b. ö. y. M. A. O. 4. -. 5. g. 3. 2. 1. /. c. á. 0. (. V. ). C. x. S. f. B. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.