Varoitus. tämän postauksen kuvat saattavat aiheuttaa nälkää ja himoa päästä Silvopleehen – ja äkkiä. Seuraava kohteeni taitaakin olla monille jo ennestään tuttu, nimittäin Hakaniemessä Toisella linjalla sijaitseva Satu Silvon perustama kasvisravintola Silvoplee – joka onkin äänestetty viime vuonna Helsingin parhaaksi kasvisravintolaksi – pääsee tänään esittelyvuoroon
Tässä sen sijaan toinen sitruunarahkaleivonnainen, Chez Marius -ravintolan rahkatorttu, jonka reseptin Sikke Sumari kirjassaan Makeaa mahan täydeltä paljastaa
Tocan Taste of Helsinki -menu. Taste of Helsinki . Unioninkatu 18, Helsinki. Kävin tällä viikolla herkuttelemassa italialais-suomalaisessa Toca-ravintolassa, joka sijaitsee Unioninkadulla, Kaartinkaupungin päässä
V. i. m. e. l. a. u. n. t. h. y. v. ä. r. o. k. b. g. j. s. ,. p. N. c. z. J. C. -. R. ö. d. ). I. T. f. P. M. A. B. K. U. (. 3. 5. 1. 2. 0. 4. L. S. Y. q. D. O. E. d l. t l
Ensimmäistä kertaa konsaan päädyimme tekemään maustetastingiä. Ja tastingin voittaja on…. Tastingissä oli Suman Ras-el-Hanout Seasoning ja Alfezin Ras El Hanout Spice Mix
Tämä aikainen illallinen syötiin 14. 11. 2012. Kävimme kaverin kanssa marraskuun puolessa välissä katsomassa Svenska Teaternin syksyn uuden esityksen, yhdessä brittiproduktio Told By an Idiotin kanssa toteutetun Midsommarnatt's Dröm
Seuraa Instagramissa (@chezhenkka), Chez Henkan facebookissa tai Blogilistalla. Se on varma kevään merkki kun makuaistimet alkavat vaatimaan grillattuja herkkuja
Lopulta, viimeisimmältä Chez Mariukseen suuntautuneelta pyhiinvaellusmatkalta mukaan tarttuneen yltiösöpön minimuffinsipellin houkuttelemana, päädyin kehittämään nämä gluteenittomat minimuffinsit
100 ml neutral tasting vegetable oil. Täytekakkujen tekeminen on minusta todella palkitsevaa. Sen lisäksi, että on kiva miettiä kakun makuyhdistelmiä, nautin myös siitä, että voin luoda jotain kaunista
*edit* Chez Henkan blogista voi käydä lukaisemassa miksi juuri tänään tuli resepti kebabille. Itse tehty kebab ei ole pikaruokaa, mutta varmasti kaiken sen ajan arvoista mikä valmistamiseen kuluu
Hence everything comes down to tasting. Ennen tätä syksyä en ollut koskaan tehnyt kaalikääryleitä. Tänä syksynä olen tehnyt jo kolmenlaisia erilaisia, osan niistä jo tuplasti
Sometimes made with berries, sometimes tasting of liquorice. Tuorepuuro on meillä aamiaisruokana 3-4 kertaa viikossa ja joka kerta se on vähän erilaista
Helsinki Wildfoodsin nokkosrouhetta voi käyttää ruoanlaitossa pinaatin tavoin. 2 tl Helsinki Wildfoods nokkosyrttisuolaa. 2 rkl Helsinki Wildfoods nokkosrouhetta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.