Opiskelen Helsinki Design Schoolissa valokuvausta, Voin lämpimästi suositella kaikille koulua joita valokuvaus kiinnostaa mikä parasta sen voi käydä työn ohessa
Omassa lapsuudessani äitini teki mansikkapirtelöä, johon tuli reilusti mansikoita ja kermajäätelöä. Reseptiin kuului myös kananmuna, jos isäni oli mukana pirtelösopan sekoittamisessa
keskustan Designtorget-myymälässä. Mukaan lähti kaikenmoista mukavaa skandidesignia, mutta tästä hauskasta keittiöpyyhkeestä lähti ajatus tämän kesän juhannuspöydälle
Macaronit ovat lumoavia pieniä herkkupaloja. Ne ovat toinen toistaan kauniimman värisiä ja aina on yhtä jännittävää haukata ensimmäinen suupala maistaakseen, millainen makuelämys sisältä löytyy
Tällä suunnalla ollaan nyt parin päivän ajan totuteltu vähän erilaisempaan arkeen, sillä perjantaina mä sanoin haikeat heipat työpaikalleni ja aloitin ne paljon odotetut opiskelut Helsinki Design Schoolissa
Tämä nimenomainen Boschin yleiskone on muuten saanut red dot Design Awardin. Blogin syyskausi pyörähti iloisesti käyntiin, kun sain yhteistyökuvion ansiosta käyttööni Bosch MUM52120-yleiskoneen
*Yhteistyössä Arki Design*. Halloween on toden teolla rantautunut ilmeisen pysyvästi suomeen ja onhan se piristävä juhla tähän vähän ankeaan vuodenaikaan
Muistaakseni en ole kertonut vielä toisesta uudesta ulkokokkailulaitteestamme eli grillistä, jonka tarjoushaukkana bongasin viime talvena Finnish Design Shopin alennusmyynnistä
Tässä postauksessa on vinkkini, kuinka onnistut leipomaan kauniita ja herkullisia macaroneja. Lopussa on ohje Hopea Toffeen makuiseen kermatäytteeseen ja macaronikuoriin
ta sijaitseva tanskalainen sisutustalo tarjoaa kolme kerrosta pohjoismaista designia. HAY, Normann Copenhagen, Georg Jensen, Design House Stockholm, Vitra jne
Aamulla leivotutti. Teki mieli macaroneja, mutta tekemättä jäi, kun tomusokeria ei ollut kylliksi. Miettiessäni, mitä tekisin, päädyin leikkimään värjäämällä tavallista kidesokeria
Turun uusin brunssitulokas on Nick´s Food Design. Lehtikaali on monikäyttöinen terveyspommi. Kun syksyllä 2013 kävelimme perniöläisellä kaalipellolla Kallelan tilan emäntä Virva Niittysen kanssa, kumpikaan meistä ei totisesti aavistanut, että nyt oli tekeillä juttu, joka olisi TS Ruoka -sivuston vuoden luetuin juttu vielä kaksi vuotta myöhemminkin, vuonna 2015
Olihan siinä salaatin alla sentään Rosendahlin design -lautanen kohottamassa tunnelmaa, hah hah. Kevään, vai pitäisikö jo sanoa KESÄN ensimmäiset raparperit tuli hyödynnettyä viikonloppuna raikkaan kuplivassa spritzerissä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.