Makea kinuskikuorrutus sokerin sijasta sopii donitseihin todella ihanasti. Hyvä paksuus on sellainen, että kun dippaat donitsin kuorrutteeseen ja nostat ne pois, kuorrute jää pintaan ja valuu hieman reunoja alaspäin
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää loput aineet. dumle kuorrute. Taikina on hyvin löysää, kun täytät koloja tuki etusormella pursotuspussin kärki, kun vaihdat koloa minne pursotat
Kokeilin uutta donitsi reseptiä ja niitähän on netti pullollaan. Aiemmin olen tehnyt sellaisella ohjeella, missä kaulitaan paksu levy taikinasta ja otetaan siitä pyöreitä donitsejaja laitetaan reikä keskelle ja keitetään rasvassa
Kuvat ovat valon vähyyden ja kuvien muokkaamisen jälkeen vuoksi jotenkin omituisia ja tuntuu, että tuo kuorrute ei ole samanvärinen kuvissa kuin luonnossa
Ohje uunidonitseihinja täytteisiin ->. Donitsit uunissa valmistuvat niin nopeasti ja vaivatta, että on oikeastaan sääli että vasta nyt tein ensimmäisen kerran donitseja uunissa
Perinteisin kuorrute syntyy yksinkertaisesti vedestä ja tomusokerista. Vähemmällä rasvallakin selvitään, kun uppopaistamisen sijaan donitsit kypsyvät siististi donitsivuoan koloissa
Jokainen blogi ja leivontaryhmä on nyt täynnä donitseja. Vältän usein näitä "hittiohjeita", mutta kotikaupunkiini aukesi Citymarket ja koska donitsivuoka oli siellä tarjouksessa
Kuorrutetta varten kiehauta Baileys kattilassa ja sulata voi siihen. Instagram on itselleni valtava inspiraation lähde ja näin vapun alla feedi vilisee erilaisia donitseja, munkkejaja muita vapun herkkuja
Kotio päästyäni aloin kehittelemään ja keittelemään hopeatoffeeta. Sen mustan lituskaisen pikkupatukan, joka jäi hampaisiin kiinni ja maistui salmiakkiin vivahtavalle lakritsille
Sitten kuorrute valutetaan kakun päälle ja reunoille, mutta ei silotella enää veitsellä. Kiille on älyttömän kaunis ja sopii myös hyvin kakun reunoille
I. d. e. a. n. ä. i. h. o. l. u. t. y. s. m. S. k. ö. p. j. ,. f. g. E. A. N. U. T. K. M. r. v. ). F. H. O. J. V. C. -. D. L. 1. 2. 5. ½. 0. Ä. 6. 8. 7. x. c. ) l. p r. d l. p s. t l. c m
K. o. t. i. k. u. s. e. a. r. n. ä. ö. R. p. H. Y. V. Ä. j. h. m. l. ,. y. v. ). f. 1. d. 3. /. 4. S. 2. 0. 5. g. L. A. M. T. =. B. Ö. C. O. D. E. I. -. K l. d l
Eipä ihme sillä nämä on herkullisia jahelppoja tehdä. Ja kevyempiä kuin uppopaistetut. Tarvitset vain donitsipellin joita löytää vaihtelevasti marketeista ja leivontarvikeliikkeistä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.