Viime laskiaisen hujakoilla tukholmalainen kondiittori Mattias Ljundberg (Tösse bageriet), keksi taivuttaa ruotsalaisen semlan eli laskiaispullan uuteen muotoon, jolloin syntyi Semmel-wrap eli suomalaisittain tietenkin laskiaispullawrap
Tänään syödään sorsaa, vihdoinkin voisi sanoa. Tästä viikonlopun ruokakirjoittelusta on tullut jo tapa ja vaikka ulkona oli lauantaina kaunis aurinkoinen päivä niin en löytänyt lintuja kuvattavaksi, joten kuvataan sitten viikonlopun ruoat
Meillä on kylmäsavustettu lohta ahkeraan. Joka aamu alkaa koiralenkin ja elukkahommien jälkeen saaristolaislimpunsiivulla, jossa on kylmäsavulohta ja itse hapatettua kurkkua päällä
Mediassa on ollut nyt paljon puhetta ravintosuosituksista. Mä ite oon oppinut ravintosuositukset mun Shaw Academyn ravintoneuvojaksi valmistavalla kurssilla, missä käytiin läpi uusimpia, viime syksynä Australiassa julkaistuja ravintosuosituksia
So first of all, I've decided to write only English on my blog from this day. Why. Because I find it easier and it's a good way of learning more English
Mä en voi sietää kesäkeittoa. En ymmärrä miksi se ei vain uppoa. Siihenhän tulee aivan peruskasviksia, joita kaikkia syön, mutta lopputulos on vain mielestäni kamala
Tyrnijuustokakku on juustokakkujen aatelia. Niin raikas ja hienonmakuinen. Alla kaksi versiota. Vhh ja luontaisesti gluteeniton sekä normi keksipohjaan tehty sokerillinen versio
Tarkotus oli julkaista joku ihana kasvisresepti, ihan vaan sen kunniaks että oon nyt viikon räpiköiny kasvisruoka reseptien seassa, syöny ja syöttäny perheelleni keitoksiani
Macaroonit ovat marenkimaisia kookos-mantelikeksejä. Ne eivät kuitenkaan ole sama asia kuin macaronit, jotka ovat kahdesta marenki-mantelipikkuleivästä muodostettuja täytekeksejä (lue lisää aiheesta The Kitchnin tekstistä Macaroons vs Macarons)
Eilen oli avopuolison isovanhemmat meillä lounaalla. Ajattelin tehdä helppo tekoisen menun, jotta mun aika ei menisi keittiössä hellan ääressä, vaan saisinpa nauttia hurtista huumorista ja loistavista tarinoista joita hänen isoäitinsä niin hauskasti kertoilee
Tämä resepti on satoa lokakuun messuiluilta. Aikaisemmassa postauksessa Nojatuolimatka viini, ruoka ja hyvä elämä- messuilta kerroinkin miten kuulin paljon mielenkiintoista asiaa Laidun Herefort pihvikarjanlihan eettisestä tuottamisesta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.