M. a. u. s. t. e. i. n. D. r. P. p. l. d. o. k. y. h. ö. (. v. ). ä. m. j. N. c. w. -. ,. K. S. H. J. I. b. g. T. 1. 3. 4. /. 2. 5. B. Q. O. L. 0. ½. 9. A. f. k g. d l. t l
Näin talvella tulee tehtyä kuivaliha-snackia eli beef jerkyä kohtuullisen usein. Useimmiten maustan lihan ihan fiilispohjalta, mitä kaapista sattuu käteen osumaan
Pienen Hello Kitty -fanin kakku sai kuorrutteen sokerimassasta. Koska kakusta toivottiin myös pakastuksen kestävää, täytin kakun valkosuklaamoussella, jonka pitäisi kestää pakastus hyvin
Haluaisitko oppia tekemään juuri näitä kuvassa näkyviä syötäviä kukkia. Näillä kauniilla petunioilla, herkillä päivänkakkaroilla ja hehkuvan vihreillä lehdillä koristelet kuppikakut, kakut, kääretortut ja muut leivonnaiset näyttäviksi
Tässä uutuus skarppinäkkärissa, joka löytyy jo nyt Kouvolan kaupoista mutta alkuvuodesta sitä on tarjolla ympäri maata, sisältää yli 19 g proteiinia ja 11 g kuitua 100
Näitä teko-ohjeita löytyy varmasti monia. Tässä oma tapani tehdä narsisseja kakun päälle. Käytin nyt marsipaania, koska kaupassa oli sopivan keltaista, juuri sen väristä, kuin oman kukkapenkin narsissit
Moi. Täydellisen suklaakakun metsästys on rankkaa. Sitä täydellistä reseptiä olemme kehitelleet vuosia ja tämä on tällä hetkellä lähimpänä tavoitettamme
Tuli yhtäkkiä eilen järkyttävä juustokakun kaipuu. Eilen ostoslistalla oli 1½l kermaa, kilo mascarponea, kilo sokerimassaa ja yli puoli kiloa oreoita, huh
Leipoessa on tullut kokeiltua monia eri makeisia ja keksejä aina Kitkateista Snickersiin ja Kindereistä Oreoihin, mutta nyt sain taas kaksi kärpästä yhdellä iskulla tällä täyteläisellä Fazerina juustokakulla, jossa on käytetty Fazerina-keksejä ja Kismettiä
H. e. i. p. a. =. ). N. y. t. l. n. s. h. r. k. u. c. j. T. ä. o. 2. d. v. 1. ¼. ½. 0. g. m. (. -. L. 6. S. V. ,. 3. J. 4. A. /. 5. K. R. C. M. E. I. Ä. b. D. - l. d l. t l. m i
Heippa. Vadelmaa ja turkinpippureita. Oikeasti. Ihan oikeasti. Ja törkeän hyvin yhteen sopiikin. Suomalaisten makuun sopiva helppo hyydytettävä juustokakku pienellä erikoisuudella siis
Vietin eilen aivan mahtavan päivän kahden ihanan bloggaajakollegan kanssa. Pidimme Anninunissa Annin ja Dr Sugar blogin Jinnan kanssa yhteisen leivontapäivän, jonka aikana jaoimme vinkkejä ja kokeilimme erilaisia kakunkoristus ja pursotusjuttuja
Tajusin etten voi seuraavia kolmea viikkoa kuitenkaan tehdä pelkkiä Halloween leivonnaisia - vaikka niin suunnittelin, joten käännän vaihdetta hieman taaksepäin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.