Meillä on vietetty lihatonta lokakuuta rennossa hengessä. Eli olemme syöneet satunnaisesti kalaa ja muutaman kerran ulkonasyödessämme myös lihaa, mutta kaiken kaikkiaan lihan syöntiä on vähennetty tosi paljon
Ja kyllä täytyy myöntää että loppujen lopuksi olen kyllä itsekin ihan tyytyväinen lopputulokseen ja siihen ettei tämän kanssa mennytkään hermot kuten etukäteen ajattelin
400g punajuurta280 g kiinteää perunaa4 rkl vehnäjauhoja2 kananmunaa2 salottisipulia1 tl suolaamustapippuria rouhittunavoita paistamiseenPuolukkasmetana1 dl puolukoita1 dl smetanaa (tai ranskankermaa, smetana toimii kyllä paremmin
Tämä kakku toimii ja kyllä, se on sokeriton. Sokeri on aikalailla peruselintarvike herkkubloggarille. Bloggaamisesta huolimatta yritän kuitenkin välttää sokeria mahdollisimman paljon ja jättää varsinaiset sokeriöverit viikonlopulle
Mulla on kotona jos jonkinlaista keittiöhärveliä aina blenderistä crockpottiin ja jäätelökoneeseen. Osa on käytössä aktiivisesti ja osa harvemmin, mutta yhdestäkään en ole vielä valmis luopumaan
Anna leipien kohota jääkaapissa yön yli ainakin 14–16 tuntia. Keittiönörtin puuhisteluja eli tämä resepti, Olof Viktorin leipä, herätti kiinnostukseni, oli Hesarissa juttu 3
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.