S. i. k. a. p. n. o. t. e. v. l. u. ä. y. r. s. h. d. ,. j. m. b. g. V. f. (. ö. ). P. O. ". N. M. L. c. -. w. H. A. 1. +. 7. 5. E. 2. /. =. 0. k g. t l
I. s. ä. n. p. i. v. m. e. l. t. j. o. a. k. r. y. ,. h. d. u. S. P. (. ). ö. N. K. R. -. L. c. w. g. O. M. E. b. T. A. 2. 1. 5. 0. 3. /. 4. ½. V. 7. C. ) l. d l. t l
Tein kakkuun ihan vain sileän kermapinnan ja koristepursotukset. Täyte oli "ihan kiva", mutta vähän pliisu, vaikka rahka toikin siihen mukavaa raikkautta ja happamuutta
(Toisaalta samasta syystä tämä suhtautuu kieltäytyen kiisseileihin – saatoin joskus kertoa, kuinka niiden koostumus saadaan aikaan niistämällä ihan pirusti
Ei siis muuta, kuin piirakkaohjetta metsästämään. Ohje on alunperin täältä, mutta kirjoitan sen myös tänne omaan blogiini, josta se on helppo myöhemmin löytää
Mietein pitkään lähdenkö kokeilemaan viljattoman kakun pohjaa ihan keksimuruperiaatteella mantelijauhoista ja voista, mutta päädyin enemmän taikinamaiseen versioon ja lopputulos oli ihanan mehevä ja runsasreunainen kakku
Hyvinkääläisen Kaali-Kallen littanasta kaalista kuules teinihan ite kaalikääryleet. Hauskintahan tässä on se etten tätä ennen ollut kuin kerran syönyt kaalikääryleitä
Meillä on tehty niitä joulun alla niin kauan kuin muistan ja niihin liittyy suurta nostalgia-arvoa. Itse kyllä tiesin tämän varsin hyvin, mutta silti jostain syystä ajattelin, että noooo kyllähän tässä samalla voi vaikka tyhjentää pyykkikonetta ja aina välillä käydä vilkaisemassa tilannetta
Blogiin on kertynyt oikein kiva määrä ihania aamiais- ja brunssireseptejä. Olen jo aiemminkin kertonut, kuinka ei vuosia sitten koskaan syönyt aamupalaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.