Valtaosa makeutuksesta tulee pohjan taateleista seka hedelmien omasta sokerista. Sen jälkeen, kun olen päässyt raakakakkujen maailmaan, jossa valkojauhotuotteiden, sokerin ja maitotaloustuotteiden sijasta käytetäänkin pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, kylmäpuristettua kookosöljyä, marjoja ja hedelmiä sekä makeutukseen hieman hunajaa tai agavesiirappia ja mahdollisesti ripaus vaniljasokeria, en enää perinteisiä kakkuja ja leivonnaisia oikeastaan kaipaa
Viime keväänä kuitenkin sain maistaa siskon tekemää raakasnickersiä ja rakastuin siihen. Mieleen tuli heti herkulliset (ja energiapitoiset) raakasnickersit, joita sitten lauantaina tein ja vähän maistelinkin
Raaka porkkanakakku on ollut ajatuksissa useissa tilanteissa ja olinkin tallentanut kirjanmerkkeihin usean erilaisen porkkanakakun odottamaan oikeaa hetkeä
Lisäksi et tarvitse vehnäjauhoja lainkaan, sillä ne on vaihdettu vatsaa helliviin kaurahiutaleisiin, herkullisiin pekaanipähkinöihin ja superpehmeisiin ja -makoisiin medjool-taateleihin
Samoin saat mukavan moussekakun kun teet pelkästään pohjan ja päällimmäisen kerroksen. Mukaan leivoin kolmen kerroksen raakakakun, mikä oli myöskin menestys
Lisää murot ja kääntele sekaisin. Paloja tein nyt ensimmäistä kertaa vähän mukaillen netistä löytyneitä reseptejä, hyvin vähän näitä "raakaherkkuja" tuntuu olevan pähkinättöminä
Soseuta avokadot ja banaanit ja lisää sekaan limen mehu ja muut aineet. Vihreää väriä korostamaan laitoin massaan hieman Spirulina-jauhetta ja pohja on sama kuin mansikka-mustikkaraakakakussa
Raaka mangopuuro onkin sitten jotain aivan erilaista. Uusi herkkuaamiainen on löytynyt. ) Olen vuosikaudet syönyt lähes tulkoon aina aamiaiseksi kananmunia jossain muodossa
M. e. i. l. ä. o. n. a. m. t. h. y. ö. j. H. v. r. u. k. ,. s. d. P. N. p. K. b. g. R. Y. T. S. L. c. +. 5. 3. 2. A. J. -. 1. 0. 4. (. ). O. w. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.