Nämä sämpylät on pelastanut meidät monesti aamuisin, kun ei leipää enää ole kaapissa. Tai iltapalalla, kun tekisi mieli jotain teen kanssa, mutta kaapista ei löydy mitään
Teemun ylistämällä fantastinen leipä ohjeella todellakin valmistuu herkulliset sämpylät. Resepti on helppo, koska taikinaa ei varsinaisesti tarvitse vaivata, eikä kohottaakaan kuin kerran
Gluteenittomat sämpylät10-15 sämpylää5 dl vettä1 rkl psylliumia25 g hiivaa1 tl suolaa1 dl öljyä2 dl tattarijauhoja5 dl gluteenitonta jauhoseostaMittaa kädenlämpöisen veden joukkoon psyllium ja anna turvota noin kymmenen minuuttia
Nämä pehmeät sämpylät kohotetaan leivinjauheella ja ne valmistuvat 20 minuutissa. Tarjoile aamu- tai iltapalaksi vastaleivottuina voin ja juuston kanssa
Bataattikeitto tarvitsi illalliselle kaveriksi leipää. Leipää leipoessani yritän yleensä aina kokeilla jotakin uutta reseptiä tai tuunata vanhaa jollakin tavalla
E. n. m. u. i. s. t. a. k. e. o. l. r. j. ä. p. y. ö. ,. v. h. Y. d. 2. g. 1. 6. J. (. ). K. T. à. M. 5. -. 0. %. F. b. H. 3. V. L. '. C. P. S. I. 7. ) l. t l. d l
Eilen illalla innostuin etsimään netistä yön yli kohotettavia sämpylä ohjeita ja törmäsin taasen kerran Sikke Sumarin ohjeeseen ja koska entiset hänen ohjeella tekemäni kokkaukset ovat olleet mitä mainioimpia
Nämä rieskarullat tai oikeastaan ehkä rieskarullapalat ovat todellinen helppoheikin pelastus. Nopeita ja tosi helppoja tehdä, mutta maistuvat silti ihanilta
Leivoin näitä sämpylöitä viime viikolla välipalalle lapsille. Voi miten hyviä niistä tulikaan. Vaivaton resepti, jolla saa pehmeitä ja rapeakuorisia sämpylöitä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.