Jee. Tällä kertaa nämä onnistuivat ja nyt tiedän mikä meni pieleen viimeksi. Silloin vatkasin mantelijauhe-tomusokeriseoksen valkuaisvaahtoon yleiskoneella eli aivan liian tehokkaasti, joten taikina löystyi liikaa ja pursotuskin oli hankalaa
O. l. e. n. t. h. y. m. a. c. r. o. j. u. s. k. N. i. d. p. ä. v. ,. M. -. /. T. ö. S. (. ). R. A. C. 2. 7. 1. 4. 5. g. 8. 0. K. Y. J. H. V. L. Ä. E. 3. P. 6. U. G. I. d l
Olin paistanut macaronsini aina 140°C - tai niin olin lahjakkaasti luullut. Jos sua ei kiinnosta jäätävä macaron-tietopaketti vinkkivitosineen, suosittelen klikkaamaan äkkiä jollekin toiselle saitille
Macarons reseptejä on tullut kokeiltua monenlaisia, joku resepti on täällä blogissakin julkaistuna. Nyt jo pidemmän aikaan olen tehnyt macaronsit italialaisella marengilla, Ohje on hioutunut omassa käytössä mieleiseksi monien reseptien yhdistelmäksi
Moip. Siis me paljastetaan nyt synkkä salaisuus - me ei pidetä macaronseista. ( (NÄITÄ lukuunottamatta). Ne on kauniita, kivoja tehdä ja me haluttaisi tykätä niistä, mutta ei, ei, ei
T. i. e. s. n. ,. t. ä. m. a. c. r. o. v. j. k. -. l. R. u. h. y. d. p. O. (. A. f. K. S. ). N. U. M. P. ö. 3. 0. L. V. I. E. J. Ä. *. 5. g. 1. H. B. i l
Macaronit, nuo kirotut mutta niin suloiset leivokset, jotka on koetelleet mun hermoja iät ja ajat, aina epäonnistuen (kumma kyllä eri tavalla joka kerta)
Tämän kevään juttu on ehdottomasti pastellit ja omasta mielestäni varsinkin pinkin ja mintun sävyt. Suunnittelin kesäkuussa juhlittavien valmistujaisten teemaa sekä tarjoiluja ja sain inspiraation kokeilla pastellin värisiä macaron -leivoksia
MACARONS n. 3 keskikokoisen munan valkuaista (100-110 g)30 g erikoishienoa sokeria200 g tomusokeria110 g mantelijauhettajauhemaista elintarvikeväriä tai pastaväriäAloita erottelemalla valkuaiset keltuaisista ja vanhentamalla valkuaisia väh
Japanilainen Matcha eli vihreä teejauhe sopii hyvin myös leivontaan. Matcha antaa makua ja väriä sekä macaronien kuoriin että täytteeseen, mitään lisäväriä en ole näihin käyttänyt
Tänään tuli kyllä herkuteltua itseleivotuilla laskiaispullilla, mutta koska laskiaispullien ohje blogista jo löytyykin, laitan tänään jatkoa macaron -ohjeille, kuten aiemmin lupailin
Jos teet ensimmäisen kerran macaroneja, kannattaa lukaista aiempia macaron -postauksiani. Ilman digitaalivaakaa ja lämpömittaria on vaikea onnistua arvioimaan mittoja ja lämpötilaa, joten ne olisi hyvä olla tämän ohjeen kanssa, joka perustuu italialaiseen marenkiin
Lomat on lomailtu ja pääsiäisen pyhätkin ovat kohta ohi. Aloitin tänään aamun melko aikaisin, edelleen jetlagin sekoittamana, muistelemalla taakse jäänyttää ihanaa ja rentouttavaa Thaimaan matkaamme
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.