Muistatteko kun eilen päätin istua tiukasti koneen ääressä ja aloittaa loman vaarallisesti vaikka keittiöstä kuului aika kiihkeän oloista tulkintaa suklaamuffinireseptistä
Krookukset ovat omassa pihassa kevään ensimmäisiä kukkijoita ja ne jaksavat ilahduttaa väsymättä vuosi toisensa jälkeen keväällä, ennen kevätesikon ja tulppaanien kukintaa
Omaan raparperipiirakkaani kuuluu ehdottomasti myös kaneli, koska sen ja raparperin liitto on päätetty yhteen jo ennen kuin minä vedin edes ensimmäisiä henkäyksiäni
viettämään ensimmäisiä muutaman viikon päästä. Voi miten ihanaa. Eilen satoi ensilumi maahan. Eihän sitä. paljoa tullut, mutta kuitenkin tänä aamuna töihin ajaessa luonto näytti niin
Tuskin maltan odottaa ensimmäisiä kotimaisia parsoja. Tämä simppeli mutta herkullinen parsa-kanapasta on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä K-Ruoka -sivuston kanssa
Se on ensimmäisiä ruokia, joita aloin nuoruudessani itse valmistamaan. Ratatouille eli ranskalainen vihannesmuhennos on yksi pitkäaikaisista suosikkiruoistani
Ensimmäisiä tavataan itseään kunniattomissa tusinatavaralounaspöydissä, Alepan loputtomassa muovipussirivistössä ja myös harmittavan monessa leipomossa, joka ei ole ymmärtänyt, että leivän leivonta on taidetta eikä (pelkkää) tiedettä
Maissikeitto taisi olla yksi ensimmäisiä vuonna 2015 tekemiäni kasviskeittoja. Kun oikein rupesi läpikäymään kaikkia viime vuonna tehtyjä juttuja, niin kyllä sitä taas aika paljon oli tullut erilaisia reseptejä kokeiltua
ensimmäisiä kotimaisia mansikoitakin piti kokeilla, karitsa sai kaveriksi. Vietettyämme. melkein kaksi viikkoa täyden ylläpidon hotellissa kotiin palattua teki mieli
Jääkauden jälkeen paljastuneiden virtojen ja lampien ensimmäisiä kaloja olivat nieriät. Nieriä (Salvelinus alpinus) eli rautu on lohikala, joka elää kylmissä vesissä
Löytämieni tietojen mukaan Aschanin käpykakut ovatkin ensimmäisiä Suomessa tehtyjä. "1928 Pekka ja Anni Aschan avasivat Turkuun ranskalais-venäläistyylisen leipomo- ja konditorialiikkeen, jonka yksi suosituimmista tuotteista oli käpykakku
Ensimmäisiä ruisleipiäni. Itse tehty ruisleipä on parasta. Leivän juuri, kivimyllyssä jauhetut jauhot, ruisleivän leipominen ja paistaminen puu-uunissa
Aurinko mollottaa taivaalla aina vain pidempään, ensimmäiset sipulikukat puskevat itsensä urhoollisesti ohuen lumikerroksen läpi ja aamulenkillä voi kuunnella pikkutirppojen ensimmäisiä viserryksiä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.