vaivaamista tehtävä taikina ja valmiin leivän rapea kuori saivat. Kattilaleipä-/pataleipäohjeita on vilkkunut netissä jo pidemmän aikaa ja nykyään se taitaa ollakin aika trendileivonnainen leipien saralla
-. -. -. -. -. L. e. i. v. o. n. t. a. b. u. m. j. k. ,. s. h. y. r. l. ä. p. J. ö. g. R. K. d. H. &. M. T. A. P. V. 7. 2. 0. 5. 3. S. (. ). 1. 8. O. d l. t l
Tuoreen leivän tuoksu on aina huumaava ja pitää sanoa, että pataleipä oli ihanaa. Olisiko kyse kärsimättömyyden puutteesta vai leipomiseen tarvittavien raaka-aineiden tarkkuudesta
Leivän voi valmistaa myös uuninkestävässä kannellisessa kattilassa. Kun uuni on kuumentunut, ota pata uunista ja ripottele sen pohjalle hieman vehnä- tai maissijauhoja
peruspataleipä. pataleipää pellavansiemenillä. ruisleipä pataleipänä. 3½ dl 42-asteista vettä (lisää lämmin vesi sekoita taikinaan, mutta älä vaivaa). Kelmuta koko taikinakulho ja anna kohota 12-24 tuntia. 3½ dl 42-asteista vettä (lisää lämmin vesi sekoita taikinaan, mutta älä vaivaa)
-. -. S. i. t. ä. o. n. k. j. (. r. e. ö. m. ). p. a. u. v. s. l. E. h. d. ,. A. +. y. H. /. N. g. R. U. b. 3. 0. 5. 4. 7. 2. O. L. P. 1. M. I. T. V. ) l. d l. t l
vaivaamista tehtävä taikina ja valmiin leivän rapea kuori saivat. Kattilaleipä-/pataleipäohjeita on vilkkunut netissä jo pidemmän aikaa ja nykyään se taitaa ollakin aika trendileivonnainen leipien saralla
Vaikka epäröin, miten ideani mahtaa onnistua, oli lopputulos todellakin ajatukseni kaltainen - sen lisäksi, että kakku pysyi kasassa, se myös maistui hyvältä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.