Italia-teeman kruunuksi tahdoin eilen vielä leipoa italialaisen juustokakun, Torta della Nonnan. Päädyin tekemään kakun Leila Lindholmin omalla ohjeella, jota on tuosta torta della nonnan haastavastakin ohjeesta (tai työläästä) muokattu yksinkertaisemmaksi
Kirjan nimi on jo sen verran itsevarma, että ujompi saattaa lannistua, mutta ainakin minun englannintaidoillani ja myöskin tämän hetkisellä kokkaustasollaniDelian ohjeet ovat hyvin ymmärrettäviä ja helppoja seurata
I. h. a. n. s. i. t. r. u. e. T. o. d. l. N. k. v. p. m. P. ä. j. y. C. f. c. -. b. g. ,. M. 1. 0. ö. 7. 5. 8. 2. (. ). E. L. K. R. S. J. 3. O. 4. d l. t l
Paista 175 asteessa, uunin keskitasolla n. Työpaikallani tiedetään että leipominen on intohimoni,. joten sain ilokseni tilauksen työkaverini eläkeläis-kahvitukseen
Ihan aidon ja oikean Agua Frescan valmistuksessa hurautetaan mansikat tai muut hedelmät/kasvikset tehosekoittimessa ensin soseeksi, joka siivilöidään ennen kuin joukkoon lykätään vesi ja muut ainekset
Torin kulmalle avattiin pienen pieni Eloisa Wine Deli. Lastenvaunut eivät siis mahdu sisään, eikä syöttötuolia ainakaan toistaiseksi ole, mutta me selvisimme ihan kunnialla molemmilla kerroilla pidellen nuorimmaista sylissä
Uskomattoman rapeat ja ihanan lehtevät taikinalevyt, unelmaisen kuohkea ja suuhun sulava täyte, joka ei ole liian makea - aikalailla täydellinen leivonnainen
1 750-mL bottle rosé, chilled. 12 c. chopped strawberries. 11/4 c. vodka. fresh lemon juice. 1iceIn a blender, combine about half the bottle of rosé, 1 cup strawberries, half the vodka, and half the lemon juice
La cazuela de pasta y atún más fácil del mundo. Tämä ei ehkä ole se esteettisin ruokalaji tai muutenkaan kovin ihmeellistä gourmeeta, mutta helppoudessaan tämä tonnikalapastavuoka on niin kätevä arjen pelastaja, että on pakko vinkata tästä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.