Suomalainen Ruokaloki täytti juuri vuoden ja täytyyhän synttäreiden kunniaksi toki leipoa kakku. Sen sijaan, että olisin teemaan sopivasti leiponut jotain erityisen suomalaista päätin kokeilla kakkureseptiä joka on pyörinyt pitkään mielessä eli Schwartzwaldin kakkua
Nyt päästiin asiaan. Ajattelin, että ensimmäisen reseptin on hyvä olla sellainen, joka pönkittää vasta-aloittaneen leivontabloggaajan itsetuntoa ja uskottavuutta
T. ä. m. o. n. s. i. t. e. l. a. k. v. u. d. ,. j. r. -. A. p. h. y. K. ö. J. B. g. N. (. ). S. H. P. U. w. b. L. 2. 0. 4. V. M. 1. 7. 5. 3. R. W. O. E. k g
Tänään blogini täyttää jo 9-vuotta. Tänä vuonna tarjoan teille synttärikakkuna mehevää omenapiirakkaa. Olen etsinyt jo jonkin aikaa ohjetta jossa olisi kaikkia niitä juttuja mitä kaipaan omenapiirakkaan
Resepti-inspiraatio Food & Wine. recipe inspiration Food & Wine. Jos olet joskus aikaisemminkin käynyt blogissani, saatat huomata, että se näyttää nyt erilaiselta kuin ennen
V. i. m. e. v. k. o. l. a. b. g. n. u. s. j. t. r. p. y. T. 1. 0. f. -. K. c. ö. ä. h. J. ,. B. E. O. M. d. 4. (. ". A. ). S. N. w. Y. C. P. I. D. H. 2. 8. 5. L. 3. Ä. 6. r u. v ". d l
Tuossa syy siihen, miksi kynnys reseptien julkaisemiseen on minulle joskus naurettavan korkea. Epäröin monien ruokieni kuvaamista siksi, että niillä ei ole nimeä eikä reseptiä
Olipa kerran kiireinen bloggaaja joka välillä ei ehdi postata vaikka kuinka haluaisi. Ajatuksissa on vaikka mitä, valokuvia on odottamassa, mutta tietokoneelle ei ehdi sekuntiksikaan
Olipa kerran kiireinen bloggaaja joka välillä ei ehdi postata vaikka kuinka haluaisi. Ajatuksissa on vaikka mitä, valokuvia on odottamassa, mutta tietokoneelle ei ehdi sekuntiksikaan
Ruokailmiöksi noussut avocadopasta pääsi minun keittiössäni testiin vasta toissapäivänä. Tämä pastakohu sai alkunsa safkaa blogista ja päätyi sitä kautta lukuisiin blogeihin, lehtiin sekä Meidän safkaa -ohjelmaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.