Ilmeisesti yksi Farangin suosituimmista annoksista tämä. ) Ohjeen nappasin Ruokalasta ja he ovat kopioineet reseptin suoraan Farangin keittokirjasta jossa tämäkin ohje on
No todetaan nyt heti ensimmäiseksi, että en ole koskaan käynyt Farangissa. Olen silti kaikkien lukemieni arvostelujen ja kavereiden ylistyksen perusteella vakuuttunut, että sieltä saa hyvin todennäköisesti Suomen maukkainta ravintolaruokaa
Yllätyin itsekin, kuinka erittäin lähelle alkuperäistä Farangin karamellipossun makua pääsimme, enkä ainakaan itse huomannut tuon korianterinjuuren puuttumista
Yllätyin itsekin, kuinka erittäin lähelle alkuperäistä Farangin karamellipossun makua pääsimme, enkä ainakaan itse huomannut tuon korianterinjuuren puuttumista
Farangin herkku, joka työläydestään huolimatta , vaiko juuri sen vuoksi, palkitsee tekijänsä. On aika ryhdistäytyä ja kaivaa kameran uumenista sinne hautautuneet kuvat
Oli vähällä lipsahtaa mielestä tehdä postaus ensimmäisestä tekemästäni karkkipossusta. Ruokalan sivuilta löysin reseptiversion mistä lähdin possuressua työstämään
Itselläni on Farangin keittokirja ollut jo pidempään, tätä karamellipossua on pitänyt valmistaa jo aiemmin, mutta aina se teko on jäänyt siihen ettei ole ollut aikaa käydä komppaamassa etnisissä kaupoissa kaikkia raaka-aineita
Pääsin käymään vihdoin viimein Farangissa muutama viikko sitten. Kiitos, Anni Kaikkien hehkuttama makea possu oli järjettömän hyvää, mutta minun makuhermoni …Lue lisää »
Yhdistetään annos auringonpaistetta ja kipollinen kesäsadetta. Sekoitetaan ja kaadetaan vuokaan. Sateenkaaren lumo ei haihdu tyttäreni silmissä, vaan saan vuodesta toiseen ideoida kakkuja tällä teemalla hänen juhliinsa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.