Feta-pinaattiuunimunakas (Frittata)
Hiidenuhman keittiössä
Hiidenuhman keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 6 kananmunaa 1 dl kermaa, maitoa tai Alpro Soyaa
  • 200 g fetajuustoa murennettuna
  • 0,5 dl + 0,5 dl parmesaania raastettuna
  • 1 rkl persiljasilppua tai 1 tl kuivattua
  • 1 rkl minttusilppua tai 1 tl kuivattua
  • 1 rkl oreganosilppua tai 1 tl kuivattua
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 250 g tuoretta pinaattia huuhdeltuna ja valutettuna tai 150 g pakastepinaattia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.