Fiestaa ja siestaa, mitäpä sitä muuta ihminen tällaisina aikoina tarvitseekaan. Olen viimeisen vuoden aikana ihan toden teolla tykästynyt meksikolaiseen keittiöön
Viime lauantaina järjestimme veljelleni yllätyssynttärit illallisen merkeissä vanhempieni luona. Nikoveljen vaimo, Kälysein, oli saanut urkittua veljeltäni, minkä maan ruokakulttuurille perustuisi hänen unelma-illallisensa
Tämän salaatin valmististin Itsenäisyyspäivän alkuruuaksi. Salaatti on muuten ylihelppo, mutta granaattiomenan siementen irroittelu tuottaa yleensä hieman päänvaivaa ja sotkua
On päiviä, jolloin syön päivälliseksi jotain suunniteltua. jotain missä aterian komponentit sopivat oikeasti yhteen, jotain jonka takia olen varta vasten käynyt kaupassa ostamassa tarvittavat raaka-aineet
Täyttetty paprika tuo mieleen jauhelihatäytteisen paprikan, joka on kuorrutettu emmentaljuustolla. Tälläkertaa täytin paprikat kuitenkin tonnikalalla, sienillä, sipulilla ja fetajuustolla
Tää on ehkä universumin helpoin salaatti. Ja mun mielestä myös ihan tosi herkullinen. Simppelien salaatinlehtien sekaan sopii niin hyvin aivan supermaukkaat pinjansiemenet, jotka tunnistat sinisestä pienestä Exotic Snacks -pussista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.