Viikonloppuna teimme vihdoinkin madekeiton, jota olen himoinnut pitkään. Halusin tehdä kirkasliemisen keiton, jonka maku tulisi ennen kaikkea kalasta itsestään
Murustele Aurajuustoa reilusti sekaan ja nyt ainoastaan sekoitat joukkoon. Peunamuusi, perunasurvos on ruokaisa, täyttävä lisäke melkein minkä tahansa aterian kanssa
Ohje on napattu jostain lehdestä Valion mainoksesta, mutta joko resepti on ollut täysin erilainen lehdessä josta sen bongasin tai olen lukenut reseptiä hyvin valikoivasti/soveltaen, sillä en ole täyttänyt pihvejä auralla vaan tarjoillut pihvit sen ja konjakkisiirapin kanssa
Itse maistoin molempia lihoja ja kyllä Aura oli vaan miljoona kertaa parempaa. Tätä ruokaa minun on pitänyt tehdä jo monta kertaa, mutta aina se on kuitenkin jäänyt
Kun sain ison köntin käsiini, mietin mitä ihmettä siitä valmistaisin. Hetken tirppaa käsissäni pyöriteltyäni päädyin erittäin helppoon ratkaisuun eli crock-potiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.