-. -. -. -. T. ä. s. h. e. l. p. o. a. r. k. i. u. 1. g. n. t. (. ). ,. 5. 4. 0. j. f. 2. d. m. C. B. v. y. K. R. E. 7. H. S. M. L. Y. ö. P. 3. /. k g. d l
-. N. o. p. e. a. n. l. h. i. t. k. j. u. s. v. S. r. O. ä. y. m. ,. &. d. 1. g. 2. 0. 4. V. /. L. ö. K. P. 5. I. ). J. M. G. ". (. c. A. ) l. k g. d l
Jee, pääsen kehittämään bentoilutaitojani. Löysin nimittäin sen kovasti etsimäni lounasboksin sijaan silikonisia muffinivuokia, jolloin mikä tahansa rasia muuntautuu lokerolliseksi
Tekemäni bento sisälsi pepperoni-sipulipastaa(no, makaroonia, mutta enivei), salaattia ja muita rehuja, tomaatista ja kananmunasta tehtyjä sieniä, pepperonia sellaisenaan, salaattia, cashew-pähkinöitä, herkkusientä, mansikkasuklaa kääretorttua ja mansikka-sticksejä
Sikke Sumari esitteli Ruokaa Rakkaudella -ohjelmassaan kotitalousopettaja Anna-Maija Tantun herkullista lohilaatikkoa, joka oli heidänkin perheessään herkkua
Kaada kuohukerma päälle ja laita lohilaatikko uuniin. 5 isohkoa perunaa1 pieni sipuli200-300 g graavilohtarosepippuriatarvittaessa suolaa 2 dl kuohukermaaLaita uuni lämpenemään 200 asteeseen. 200-300 g graavilohta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.