Hetken odottelun jälkeen uuniluukusta nousi ylikypsää, revittyä possua, Pulled Porkia. Pari viikkoa sitten hemmottelimme makunystyröitä Farangin karamellipossulla ja nyt vuoroon pääsi mieheni valmistama Pulled Pork, joka todisti taas kerran ylikypsän kaslerin uskomattoman mehevyyden
Pitkän hauduttamisen jälkeen nosta vuoka pois uunista, lämmitä uuni 200C, revi liha kahdella haarukalla "pulled pork muotoon" ja lisää kastikkeen joukkoon kerma ja fetakuutiot
Voiko olla mitään parempaa. Uunissa niin pitkään kypsytettyä porsaanlihaa, että se murenee haarukalla. Tähän kelpaa hyvin porsaan halvemmat osat, kuten lapa tai kinkku
Hetken odottelun jälkeen uuniluukusta nousi ylikypsää, revittyä possua, Bulled Porkia. Pari viikkoa sitten hemmottelimme makunystyröitä Farangin karamellipossulla ja nyt vuoroon pääsi mieheni valmistama Bulled Pork, joka todisti taas kerran ylikypsän kaslerin uskomattoman mehevyyden
Kuinkas moni siellä on syönyt pulled porkia. Söin possua useana päivänä ihan vain pelkilteen sekä kylmänä että lämmitettynä ja välillä kokosin lihaa leivän päälle
No nyt on sitten meikäläinenkin vihdoinkin ajautunut nyhtöpossuja valmistamaan. Kesän aikana tuli tehtyä parikin kertaa, toisella kertaa piti saada helpolla sapuskaa isolle joukolle ja toisella kertaa äitini oli vierailulla
E. n. s. i. m. ä. e. y. h. t. ö. p. o. u. k. l. ,. a. j. d. V. r. v. T. A. P. b. q. K. c. S. g. I. f. H. C. w. &. -. 8. 0. M. 2. 1. W. B. 3. 4. L. O. (. ). 5. D. d l. t l
P. e. r. i. n. t. s. u. k. o. v. p. a. -. l. m. j. ä. h. b. g. y. d. N. ,. I. K. G. T. L. (. ). R. c. w. 8. –. 1. 0. 4. 2. S. J. O. f. M. A. ½. 3. D. 5. t l. d l
Tarkoitukseni oli tehdä stroganovia naudanlihasta, mutta naudan liha muuttuikin matkalla sianlihaksi, josta tehtiin vähän samantyylinen herkullinen pataruoka
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.