Tein taas pitkästä aikaa lempileipääni focacciaa. Reseptin focacciaan otin tällä kertaa Liemessä -blogista, sillä puskaradiossa kehuttiin kyseistä ohjetta parhaaksi
Focaccia maistuu oliiviöljylle, rosmariinille ja punasipulille. Oikeastaan focaccia on kuin pizza, voit käyttää siihen kaikkia saatavilla olevia mieleisiä aineksia fiiliksen mukaan
Leila Leipoo -ohjelmassa leivottiin vastikään Italialaista FOCACCIA- leipää ja halusinkin itse testata herkullista reseptiä ja palauttaa makoisan maun suuhuni
muhkea focacciaTai leipä jonka päällä on sinihomejuustoa ja tomaattia. Normi focaccia mihin monesti suomalaisissa ohjeissa törmää on kamalaa mautonta valkosta huttua
Rakastan focacciaa, sen rapeaa kuorta ja pehmeää sisusta. Nämä focaccia muffinit tein tomaattikeiton kaveriksi, mutta kyllä nämä maistuvat ihan sellaisenaankin
Focaccia on suosittua Italiassa, jossa sitä syödään esimerkiksi oliiviöljyllä ja yrteillä maustettuna sekä vihanneksilla, juustolla tai lihalla päällystettynä
Kuka on käynyt joskus Italiassa on väistämättä törmännyt ihanaan leipään, nimeltä Focaccia. Se on periaatteessa vaikean kuuloista valmistaa mutta kun seuraat focacciareseptiä niin kuitenkin todella helppoa
Niiden kaveriksi kun pyöräyttää herkullisen focaccian on tarjoilut jo aivan riittävät. Focaccia on hyvää sellaisenaankin, mutta vielä asteen parempaa se on kun tuoretta leipää dippaa modenalaiseen balsamietikkaan ja hyvään oliiviöljyyn
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.