Pilko kulhoon mansikoita ja kiiviä. Heitä perään ruokalusikallinen kookospalmusokeria ja siitepölyä. Anna kuivahtaneille ruisleiville uusi mahdollisuus paahtamalla ne, sipaisemalla pinnalle voita ja kuorruttamalla leivät avokadosiivuilla ja pippurirouheella
H. a. l. u. s. i. n. e. y. ö. d. ä. t. p. k. j. o. m. r. M. h. ,. v. K. b. U. L. F. T. O. S. -. ). 1. 0. 2. 4. C. B. P. (. ½. +. /. V. J. ) l. d l. t l
Kesän lomapäivänä teki mieli paistaa vohveleita ja nauttia pitkästä aamusta vähän brunssi tyyliin. Mansikoita, viinirypäleitä, raparperikiisseliä, graavilohta ja leipää
Ja tällä reseptillä tulee yksinkertaisesti parhaat mustikkamuffinit. Mustikkamuffineista tulee ihanan pehmeän mehukkaita ja ne säilyvät sellaisina jopa kolme päivää
sta) ja sekoita munakokkelin ainekset kulhossa hennolti keskenään puuhaarukalla. On tärkeää muistaa, että miedolla lämmöllä kypsytys ja hento pannun heiluttelu ovat avaintekijöitä onnistuneeseen mehevään munakokkeliin
Eilen ei käyty kaupassa ostamassa mitään tarvikkeita, joten aamiaisaineiden täytyy löytyä kaapeista… Sitten tuli mieleen vajaa purkillinen maapähkinävoita, mustumassa olevat banaanit – niistä jotain terveellistä
Olen joskus kokeillut tehdä falafelleja sellaisesta valmisseoksesta, tiedätkö. Silti aina välillä kaupassa käy mielessä ostaa valmiita falafelleja, mutta jokin niissä valmispullissakin vain tökkii
Ne on niin taivaallisen hyviä vaikkapa marjojen ja siirapin kera, ja vieläpä niin esteettisen kaunista ruokaa, että se saa herkästi hymyn huulille ja aurinkoisen mielen koko päiväksi
Brunssien myötä tutustuin munakokkelliin sitten uudestaan, mutta kotosalla uskaltauduin tekemään sitä vasta luettuna Suolaa&hunajaa -blogin postauksen Munakokkelin salaisuudet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.